Szemüveget a Flórának! - Megfejtettük, hogyan lehetne sikeres magyar focit csinálni
Megfejtettük, hogyan lehetne sikeres magyar focit csinálni

Megfejtettük, hogyan lehetne sikeres magyar focit csinálni


2018/03/31 19:15

A cím ugyan kattintásvadász, de igaz. Most, hogy immár a huszadik adását éli meg a podcastünk, sikerült a kerek számhoz illően fontos meglátásokra jutnunk. Sőt, mit jutnunk! Nekem jutnom, így egyes egyedül. Németh Dániel meg csak sűrűn egyetértett.

Jó, kétségtelen, hogy a mostanra már tekintélyes fociszakértelmem kialakításában Daninak is rengeteg áldozatos munkája fekszik, szóval nem vitathatjuk el tőle azokat elévülhetetlen érdemeket, amelyekkel hozzájárult az én magyar focit megváltó vízióim megszületéséhez.

Most nyilván mindannyitokat az érdekel, hogy mi is lenne az ördögi terv, hogy hogyan is lehetne (szerintem) a magyar foci megint sikeres és régi nagy híréhez méltó.

De ezt nem árulom el előre, hanem elküldelek titeket, hogy hallgassátok meg a legfrissebb adásunkat, mert abból tényleg kiderül. Helyette elmondom viszont azt, hogy eredetileg az U21-es válogatottunk Belgium elleni Eb-selejtezős meccséről volt szó, így sokat beszéltünk az utánpótlás kérdéséről. Illetve szóba került Hide the pain Harold, az alábbi videó kapcsán:

Az adást itt hallgathatjátok meg, ha viszont most épp nem értek rá meghallgatni, a Soundcloudról le is lehet tölteni a podcastet! Jól jöhet, ha van mit hallgatni utazás és vezetés közben, vagy a dugóban ülve, mi több, ajánljuk magunkat főzéshez és nagytakarításhoz, sőt akár a munkátok mellé is, ha a főnökötök nem bánja. (Az összes eddigi podcastet és a hozzájuk tartozó beharangozó cikkeket amúgy ezen a linken éritek el.) Mi több, elindult a Facebook-oldalunk is, ott is követhettek minket!

Jó szórakozást!

Hozzászólások