Szemüveget a Flórának! - Kell-e a lesszabály a fociba?
Kell-e a lesszabály a fociba?

Kell-e a lesszabály a fociba?


2017/10/22 10:00

Túl vagyunk az első két Szemüveget a Flórának! adásunkon és ezzel együtt átestünk a kötelező körökön is. Bemutatkoztam és elmondtam, hogy jómagam miért vágtam bele, ebbe az egészbe, aztán bemutatkozott Németh Dániel is, és elmesélte, hogy miért tudtam rávenni a podcastkészítésre.

Most már azt is tudjátok, hogy én nem szeretem a focit, meg azt is, hogy Dani általában rosszul tippel. Sőt, saját bevallása szerint nem választ jól meccseket se.

Nos, az igazat megvallva, valami olyasmivel akartam felvezetni a harmadik műsort, hogy mindössze három darab meccsnézős házi elegendő volt ahhoz, hogy átértékeljem a kettőnk viszonyát. (Mármint a Dani és jómagam viszonyát.) Hogy amit eddig barátságnak, de legalábbis remek munkakapcsolatnak tartottam, arra valahogy máshogy nézzek, mindazon meccsek tükrében, amelyekkel az elmúlt hetekben büntetett engem. Tekintve, hogy a Chelsea-Manchester City találkozóval indítottunk, majd a magyar-feröeri vb-selejtezővel folytattuk, és Dani az előző adásban már beharangozta, hogy az Inter-Milan se biztos, hogy a legizgalmasabb mérkőzés lesz.

De az igazság – és ezt most csak halkan mondom – hogy a múlt heti házim nem is fájt annyira. Sőt, néha közel jártunk ahhoz, hogy akár élvezzem is.

Én. Egy focimeccset!

Persze a dolgot nem akarom elkiabálni, lehet, hogy az egész a véletlen műve. Viszont az is lehet, hogy Dani ördögi terve – az, hogy direkt nézetett velem rögtön a projekt legelején valami szörnyűt – működik. Mi több, az is lehet, hogy kezdek beletanulni, vagy még inkább, valahol kezdek rákapni az ízére.

De mondom, ne szaladjuk ennyire előre. Hiszen az is lehet, – és ez a legvalószínűbb – hogy Dani csak legendásan rosszul tippel, és a meccs, amiről azt gondolta, hogy rossz lesz, a valóságban véletlenül élvezhető volt.

Szóval itt tartunk három hét után.

Ha ti nem láttátok az Inter-Milant, illetve láttátok, de felidéznétek, hogy miről is lesz szó, mielőtt meghallgatnátok minket, ide teszek egy összefoglalót a meccsről:

Amúgy elmondom a podcastban is, de azt ki tudja, mikor hallgatjátok majd, szóval leírom itt is: állatira örülünk, hogy hallgattok bennünket! Sőt, kíváncsiak vagyunk a ti véleményetekre is, hogy mit gondoltok a műsorról, az adott meccsekről, vagy bármilyen egyéb témáról, ami felmerül a beszélgetéseinkben, illetve felmerül bennetek minket hallgatva. És olvassuk a kommentiteket. Szóval ne habozzatok itt hozzászólni!

A harmadik adást magát itt hallgathatjátok meg, ha pedig most épp nem értek rá meghallgatni, a Soundcloudról le is lehet tölteni a podcastet! Jól jöhet, ha van mit hallgatni utazás és vezetés közben, vagy a dugóban ülve, mi több, ajánljuk magunkat főzéshez és nagytakarításhoz, sőt akár a munkátok mellé is, ha a főnökötök nem bánja. (Az összes eddigi podcastet és a hozzájuk tartozó beharangozó cikkeket a többiek kommentjeivel amúgy ezen a linken éritek el.)

Jó szórakozást!

Hozzászólások