Szemüveget a Flórának! - Egy edző nevével nem lehet mezt eladni
Egy edző nevével nem lehet mezt eladni
Fotó: Europress/AFP

Egy edző nevével nem lehet mezt eladni

Csatári FlóraCsatári Flóra
2018/11/04 11:38

Úgy látszik, ha lassan is, de haladok a foci megkedvelése felé. Rajongó ugyan még továbbra sem vagyok, de a Lazio-Inter rangadó tetszett, ezzel pedig még mentoromat, Némeht Dánielt is megleptem.

Az alábbi adásban szó volt arról, hogy miért nem untam ezt a mérkőzést, hogy hogyan befolyásolják az extrém időjárási körülmények egy meccs alakulását, hogy mióta és miért gyengélkedik a Lazio, hogy mitől erős most az Inter. Sőt még arra is kitértünk, hogy a megváltozott tévézési szokások és a streaming szolgáltatások térnyerése vajon megváltoztatja-e a focit.

A meccshez szorosan kapcsolódó témákon kívül beszélgettünk a Real Madrid mélypontjáról és az edzőkérdésről, arról, hogy mennyire volt türelmes Zidane, hogy ha a sztárjátékosok kontra edző ellentétekből ki jöhet ki jobban. Szóba került a női focisták bérezése, és ha velünk tarthattok, azt is megtudhatjátok, hogy miért nem Dani lesz a FIFA következő elnöke.

A második évad 4. részét itt éritek el, de ha most épp nem értek rá, a Soundcloudról letölthetitek az adást későbbre is. Mindig jól jön, ha van mit hallgatni, hosszú utazáskor, nagytakarítás vagy főzés közben, amikor a dugóban ül az ember, sőt akár munka közben is, feltéve, hogy a főnökötök nem bánja.


Hozzászólások