Szemüveget a Flórának! - Csak árnyéka volt önmagának a spanyol válogatott
Csak árnyéka volt önmagának a spanyol válogatott
Fotó: Europress/AFP

Csak árnyéka volt önmagának a spanyol válogatott

Csatári FlóraCsatári Flóra
2018/07/03 12:21

Még mindig a világbajnokságot nézzük, mert mi mást is tehetnénk? De legalább már elértünk az egyeneskieséses szakaszba. Azok, akik nálam korábban kezdték a vébénézést, azt ígérték, hogy az igazi izgalmak itt kezdődnek. Nos ez egyelőre igaz is, meg nem is, de mondjuk már vannak pihenőnapok a programban. Az is valami.

Plusz, végre láttam igazi tizenegyespárbajt, nem is egyet, rögtön kettőt. Erre ugyanis azóta vártam már, amióta Szántó Petra a podcast vendégeként ezt a figyelmembe ajánlotta. Pedig az márciusban volt.

Szoknyában védő kapusok a focipályán | Hosszabbítás

Megint volt vendége a podcastnek, ezúttal Szántó Petra csatlakozott hozzánk. És bár Németh Dani mindkettőnket jól ismer, van egy olyan érzésem, hogy nem volt felkészülve arra, amit mi, lányok ketten műveltünk annak apropóján, hogy a Barca-Chelsea BL-találkozót kellett (volna) kiveséznünk.

Mondjuk azt már igazán megtanulhattam volna, hogy a jól-vigyázz-mit-kívánsz életbölcsesség rám a foci kapcsán hatványozottan is igaz. Most kiderült, hogy én igazából nem csak a tizenegyespárbajra vártam, hanem arra, hogy egy izgalmas, fordulatos, és leginkább jó focit hozó mérkőzést zárjon egy drámai feszültségű tizenegyespárbaj. Hát, ez még nem jött el, de lehetőség azért lesz még rá, azt hiszem.

Amúgy beszélgettünk arról is, hogy jót tenne-e a focinak, ha a tizenegyespárbajt kereszteznék a teniszből ismert rövidítés ritmusával, hogy a sok korán kieső esélyes/sztárcsapat hiánya hogyan hat a vébé nézettségére, hogy mi történt a spanyolokkal a váratlan kapitánycsere után és persze elbúcsúztunk az argentinok csapatától.

Az adást itt hallgathatjátok meg, ha viszont most épp nem értek rá meghallgatni, a Soundcloudról le is lehet tölteni a podcastet! Jól jöhet, ha van mit hallgatni utazás és vezetés közben, vagy a dugóban ülve, mi több, ajánljuk magunkat főzéshez és nagytakarításhoz, sőt akár a munkátok mellé is, ha a főnökötök nem bánja. (Az összes eddigi podcastet és a hozzájuk tartozó beharangozó cikkeket amúgy ezen a linken éritek el.) Mi több, elindult a Facebook-oldalunk is, ott is követhettek minket!

Hallgassatok ezúttal is minket!


Hozzászólások