Szemüveget a Flórának! - Az angol foci most a stílusok harcáról szól
Az angol foci most a stílusok harcáról szól
Fotó: Europress/AFP

Az angol foci most a stílusok harcáról szól


2018/09/19 18:41

Majdnem egy éve kezdtük a Szemüveget a Flórának! című kísérletet, ami arról szól, "ahogyan a foci megszeretésével küzdök [Németh] Dani türelmes és szakértő vezetése alatt." Az első évad 29 rendes és egy extra része azt jelenti, hogy legalább harminc meccset láttam, mondjuk azt, hogy önszántamból, és legalább harminc órát eltöltöttem azzal, hogy fociról gondolkodtam, hallgattam és jobb híján beszéltem is.

Azt mondják, így tanul az ember.

De vajon hol tartunk most, amikor a vb-t követő picit több mint egy hónapos szabadságomat letöltöttem, és újult erővel nekiálltam focit nézni?

A podcast társházigazdája és az én személyes futball-mentorom visszaszoktatás gyanánt a Tottenham-Liverpoolt jelölte ki a számomra legutóbb. Szóval én becsülettel megnéztem, aztán leültünk, és megbeszéltük, hogy

- olyan-e a focinézés, mint a biciklizés, hogy ha már egyszer belejöttem, akkor kihagyás ide vagy oda, már nem lehet elfelejteni, hogyan is kell csinálni
- hogy vajon akar-e Dani Liverpool-szurkolót csinálni belőlem
- hogy miért értékeltük mindketten 6/10-esre a  találkozót, amit a Liverpool 2-1-re nyert meg
- hogy miért olyan a Premier League, mint az NFL,

és így tovább. 

Hallgassatok minket ismét! Ha már tavaly is velünk tartottatok, akkor azért, ha pedig csak most fedeztétek fel a podcastet, akkor még inkább!

A második évad első részét itt éritek el, de ha most épp nem értek rá, a Soundcloudról letölthetitek az adást későbbre is. Mindig jól jön, ha van mit hallgatni, hosszú utazáskor, nagytakarítás vagy főzés közben, amikor a dugóban ül az ember, sőt akár munka közben is, feltéve, hogy a főnökötök nem bánja.


Hozzászólások