Szemüveget a Flórának! - Amit Ramos bemutatott Salah-n, az szerintünk ippont érne
Amit Ramos bemutatott Salah-n, az szerintünk ippont érne
Fotó: Europress/AFP

Amit Ramos bemutatott Salah-n, az szerintünk ippont érne

Csatári FlóraCsatári Flóra
2018/05/29 13:07

Visszatért a Szemüveget a Flórának podcast, és alighanem a legjobbkor, hiszen ezen a héten a Bajnokok Ligájának döntője volt a terítéken. És jól szét is szedtük a meccset.

Az Isten is úgy akarta, hogy én BL-döntőt nézzek múlt szombaton, nem tudom belátni ugyanis, hogy mi másért fordulhatott volna elő az, hogy nekem magas lázzal kellett otthon feküdnöm, mikor lett volna amúgy jobb dolgom is (vizsgák, bulik és ilyesmik). Na persze csak a láznál lett volna jobb dolgom, hisz ilyet a Real Madrid-Liverpool döntőre mégse mondhatnék.

Ott ugyan is minden volt: dráma, furcsa gól, megint dráma, szép gól, aztán a végére még egy kevésbé szép találat. Meg Real-győzelem. És Cristiano Ronaldo-féle duzzogás.

Csak hogy összefoglaljam, hogy kábé mit is láthattunk mindazoknak, aki velem ellentétben lemaradtak a fináléról vagy látták, de már rég meg is feledkeztek róla szombat este óta, elvégre ma kedd van.

Mindenesetre, ahogy az az én egymondatos összefoglalómból is sejthető, akad miről beszélünk ezen a héten is, és mi meg is ragadtuk az alkalmat, hogy értékeljük többek között Ramos "teljesítményét" és Cristiano Ronaldo "bejelentését" is.

Sőt, most, hogy egy korszak lezárult az én kezdő fociszurkolói létemben is, reflektáltunk arra is, hogy hol is tartok a podcastünk által dokumentált szociológiai kísérletben, azaz szeretem-e már a focit.

Szóval, ha kíváncsiak vagytok a válaszra, vagy érdekel titeket, hogy mi hogy láttuk a BL-döntőt, hallgassatok minket!

Az adást itt hallgathatjátok meg, ha viszont most épp nem értek rá meghallgatni, a  Soundcloudról  le is lehet tölteni a podcastet! Jól jöhet, ha van mit hallgatni utazás és vezetés közben, vagy a dugóban ülve, mi több, ajánljuk magunkat főzéshez és nagytakarításhoz, sőt akár a munkátok mellé is, ha a főnökötök nem bánja. (Az összes eddigi podcastet és a hozzájuk tartozó beharangozó cikkeket amúgy  ezen a linken  éritek el.) 

Hozzászólások