Szemüveget a Flórának! - A Bayern sosem sikeres, mikor utcahosszal nyeri a bajnokságát
A Bayern sosem sikeres, mikor utcahosszal nyeri a bajnokságát
Fotó: Europress/AFP

A Bayern sosem sikeres, mikor utcahosszal nyeri a bajnokságát

Csatári FlóraCsatári Flóra
2018/04/28 14:45

A címbeli megállapítás a Hosszabbítás rádióműsorának házigazdájától és az Eurosport kommentátorától, kiváló kollégánktól, Farkasvölgyi Gábortól származik, ugyanis ezúttal ő vendégeskedett a podcastünkben. 

Ennek megfelelően beszélgettünk a Bundesligáról meg a német forciról általában, amiről eddig igazából méltatlanul kevés szó esett a focis kiokosodásom során. Méghozzá nem is véletlenül. Mert bár nekem csak most tűnt fel, hogy valamiért indokolatlanul keveset tudok a Bundesligáról, de most kiderült, hogy ez koncepcionális volt, ugyanis Németh Dániel, a mentorom nem kifejezetten kedveli a német focit...

Aztán persze a BL-elődöntőkről is szó esett. Igen, mindkettőről, mert még abba is bele néztem, amibe nem lett volna muszáj, és mondhatnám, hogy erre büszke vagyok, de a helyzet az, hogy Liverpool-Romát igazából kár lett volna kihagynom.

A heti fő témánk azonban a Bayern-Real párharc első összecsapása volt, ami meglepően kevéssé szól Ronaldóról, és amit ennek ellenére nem tudott nyerni a müncheni csapat. Nagyon kerestük azt, hogy mi lehet a Real titka, hogy lehet, hogy látszólag minden necces helyzetből szerencsésen jönnek ki és még az is felmerült, hogy Zidane olyan lenne, mint Storck. 

Ha kíváncsiak vagytok, hogy mire jutottunk ezen a vonalon, hogy hány pontot adtunk a Bayern-Real mérkőzésre, vagy hogy melyik két csapatot várják a srácok a BL döntőjébe, akkor hallgassatok ezúttal is minket!

Az adást itt hallgathatjátok meg, ha viszont most épp nem értek rá meghallgatni, a   Soundcloudról   le is lehet tölteni a podcastet! Jól jöhet, ha van mit hallgatni utazás és vezetés közben, vagy a dugóban ülve, mi több, ajánljuk magunkat főzéshez és nagytakarításhoz, sőt akár a munkátok mellé is, ha a főnökötök nem bánja. (Az összes eddigi podcastet és a hozzájuk tartozó beharangozó cikkeket amúgy   ezen a linken   éritek el.) 

Hozzászólások