Foci - Neymar csatlakozott a brazil labdarúgó-válogatott keretéhez
Neymar csatlakozott a brazil labdarúgó-válogatott keretéhez
Fotó: Europress/AFP

Neymar csatlakozott a brazil labdarúgó-válogatott keretéhez

HosszabbitásHosszabbitás
2019/09/03 15:02

A Paris Saint-Germain támadója, Neymar csatlakozott a brazil labdarúgó-válogatott keretéhez, amely az Egyesült Államokban játszik két felkészülési mérkőzést.

A brazil csapat egyelőre nem kommentálta, hogy a 97-szeres válogatott Neymar milyen egészségi állapotban van, a találkozókon pályára tud-e lépni, illetve mi az álláspontja a szövetségi kapitánynak, Titének.

A brazil válogatott tagjai közül Jorge és Bruno Henrique nyilatkozott, akik elmondták: Neymar felszabadultan üdvözölte őket a szálláshelyükön, és nem éreztek rajta csalódottságot amiatt, hogy nem valósult meg a klubváltása.

A 27 éves támadó sérülés miatt idén klubcsapatában mindössze kilenc tétmérkőzésen lépett pályára, majd a nyár elején hiába készült a hazai rendezésű Copa Americára, ismét megsérült, így lemaradt a tornáról. Nyáron az átigazolási hírekben naponta szerepelt ugyan a neve - végül aztán nem sikerült visszatérnie a Barcelonához -, de a PSG nélküle tudta le a nyári felkészülését, valamint augusztusban öt tétmérkőzését.

Brazília pénteken Kolumbiával játszik Miamiban, majd négy nappal később Peruval Los Angelesben. A brazil válogatott legutóbb éppen a peruiakkal találkozott, akiknél a Copa America döntőjében 3-1-re bizonyult jobbnak.

MTI

Hozzászólások