Nemzetközi - Stieber újra az első osztályban
Stieber újra az első osztályban
Stieber meggyőzte a Hamburgot (Fotó: Europress/AFP)

Stieber újra az első osztályban

Szathmári AttilaSzathmári Attila
2014/05/26 11:44

A fociban az a jó, hogy néha érdekesebb arról beszélni, ami a pályán kívül történik, mint arról ami „belül”.

Ez a cikk is erről szól.

Stieber Zoltán újra a Bundesliga első osztályában szerepelhet. A Bild információi szerint csak formaságok vannak hátra, és a válogatott szélső akár még ma aláírhatja a szerződését a Hamburghoz. A hírek szerint 2017-ig szól a kontraktus, és a Hamburgnak 1,2 milliót kell osztályozós ellenfelének, a Greuter Fürthnek fizetnie. Stieber így a harmadik magyar lehet az első osztályban, Huszti és Szalai után. Nem új számára a légkör, hiszen a Mainz és a Greuter Fürth csapataival is szerepelt már a Bundesligában. (Bild)

Nagybátyjához “menekülhet” Frank Lampard. A Chelsea lejárt szerződésű középpályása a frissen feljutó QPR egyik kiszemeltje, ahol éppen a nagybácsi, Harry Redknapp a menedzser. Dolgoztak már együtt, bő tíz évvel ezelőtt a West Hamnnél is. Érkezhet a Manchester Unitednél szabad listára tett Rio Ferdinand is, és ha így lesz, rutinból sem lesz hiány, hiszen ez így együtt 184 válogatottságot jelentene. (Sun)

Együtt a válogatottban

Közben a középpályást vesztő Chelsea-nél csatárt néztek ki. Ezequiel Lavezzi ugyanis erősebb bajnokságba vágyik a franciából. Ez lehet a fő ok – és ki tudja még mi más – az argentin távozása mögött. A kapcsolat mindenesetre megvan David Luiz átigazolása után is a PSG és a londoniak között. (Daily Mail)

Maradva Franciaországnál, és a PSG-nél, Antoine Griezmann az újabb kiszemelt, talán éppen Lavezzi helyére. A 14 éves korában Spanyolországba, a Real Sociedadhoz távozó szélső sosem játszott még klubcsapatban szülőhazájában, ám remek teljesítménye már válogatott bemutatkozást ért. A párizsiak mellett az Arsenal is szívesen vinné. (Transfermarktweb)

A Bundesligában a szezon összes mérkőzését végigjátszó, és a legjobb baloldali védőnek választott Ricardo Rodriguez Olaszországban köthet ki. A Bajnokok Ligájáról egy ponttal lemaradó Wolfsburg védőjét az AS Roma vinné. (Sky)

A friss BL-győztes Real Madrid kinézte az argentin utánpótlás válogatott erősségét, Juan Iturbét. A Hellas Veronában 8 gólig jutó támadó korábban a Portóban és a River Plate-ben is megfordult már. (Sky)

És a végére egy meglepő hír. Luka Modric hajlevágással ünnepelte Bajnokok Ligája elsőségét. És most valahogy így néz ki: (Daily Mail)

Modric rövid hajjal

Hozzászólások