Serie A - Ibrahimovic : "Rangnick? Fogalmam sincs, hogy ki ő!"
"Rangnick? Fogalmam sincs, hogy ki ő
Fotó: Europress/AFP

Ibrahimovic : "Rangnick? Fogalmam sincs, hogy ki ő!"

HosszabbitásHosszabbitás
2020/07/11 14:37
Zlatan Ibrahimovic, az AC Milan szabadszájúságáról is ismert svéd csatára lekicsinylően nyilatkozott Ralf Rangnickról, aki az olasz futballcsapat vezetőedzői posztjának várományosa.
"Rangnick? Fogalmam sincs, hogy ki ő" - idézte a Talksport a 38 esztendős játékos szavait, aki egyértelművé tette, hogy a maga részéről nem szívesen látná a milánói együttes élén a német szakembert.

Ibrahimovic januárban tért vissza a Los Angeles Galaxytól korábbi olasz csapatához, de még nem dőlt el, hogy ugyanitt folytatja-e az új idényben is vagy továbbáll. A veterán támadó jelentős mértékben hozzájárult az AC Milan utóbbi időben mutatott remekléséhez, így például főszerepet játszott abban, hogy a gárda a Serie A hétközi bajnoki rangadóján 4-2-re legyőzze a címvédő és listavezető Juventust.

075_maffia-sslaziov200704_npct9.jpgFotó: Europress/AFP

A milánóiak jelenlegi vezetőedzője az olasz Stefano Pioli, aki októbertől irányítja a piros-feketéket. A javuló forma és az egyre jobb eredmények dacára az olasz sportsajtó biztosra veszi, hogy helyére a következő szezontól a 62 éves Rangnick ül le a kispadra. A La Gazzetta dello Sport keddi számának címlapján azt közölte, hogy a német szakember már mindenben megállapodott a milánói klubbal, és nemcsak vezetőedzőként, hanem sportigazgatóként is átveszi az irányítást.

Stefano Pioli,.jpgFotó: Europress/AFP

MTI

Hozzászólások