Serie A - A koronavírusból felgyógyuló Ibrahimovic is a maszkviselés mellett kampányol
A koronavírusból felgyógyuló Ibrahimovic is a maszkviselés mellett kampányol
Fotó: Europress/AFP

A koronavírusból felgyógyuló Ibrahimovic is a maszkviselés mellett kampányol

HosszabbitásHosszabbitás
2020/10/29 14:38
Zlatan Ibrahimovic, az AC Milan labdarúgója is részt vesz Lombardia régió maszkviselésre buzdító kampányában.

"A vírus kihívott engem, és legyőztem. De te nem vagy Zlatan, ne hívd ki magad ellen a vírust. Mindig tartsd be a maszkviselés és a távolságtartás szabályait" - mondja olaszul Lombardia régió csütörtökön közzétett kampányfilmjében, majd felvesz egy arcmaszkot.

Ibrahimovic: "300 millióm van a bankban és egy szigetem is van, aki megszólal azt megölöm!" | Eurosport

Zlatan Ibrahimovic páratlan tehetsége és tudása mellett a szókimondóságáról is híres. A svéd klasszis bárhol is játszott pályafutása során a sikerek nem maradtak el, de ezzel párhuzamosan az extravagáns megnyilvánulások is mindennaposak voltak nála. Nehezen viselte el a vereséget, főleg ha úgy érezte, hogy csapattársai nem tettek meg mindent a sikerért.

Szeptember 24-én jelentették be, hogy az AC Milan svéd csatára megfertőződött a koronavírussal, ezért a bajnokságban és az Európa-ligában két-két mérkőzést kellett kihagynia. Október 9-én gyógyultnak nyilvánították, azóta a Serie A-ban mindkét mérkőzésén duplázott.

Attilio Fontana, Lombardia régió elnöke elárulta, az Internazionale-AC Milan városi rangadó estéjén neki jutott eszébe a 39 éves Ibrahimovic bevonása a kampányba.

MTI

Hozzászólások