Serie A - Ronaldo túl van első juventusos edzésén
Ronaldo túl van első juventusos edzésén
Fotó: Europress/AFP

Ronaldo túl van első juventusos edzésén

HosszabbitásHosszabbitás
2018/07/30 18:59

Először edzett a Juventusban Cristiano Ronaldo. Az ötszörös aranylabdás portugál labdarúgót - akit a nyáron szerződtettek - a torinói együttes mintegy 200 drukkere köszöntötte.

A Real Madridtól érkezett Ronaldo hétfőn délután a Juventus edzőközpontjában készült, több olyan rutinos játékos - Gonzalo Higuaín, Paulo Dybala, Juan Cuadrado, Douglas Costa, Rodrigo Bentancur - társaságában, akiknek a világbajnoki szereplés miatt társaikhoz képest később kellett edzésre jelentkezniük. Az olasz gárda eközben már az Egyesült Államokban túrázik, a Bayern München és a Benfica ellen már felkészülési találkozót is játszott a napokban.

Cristiano Ronaldo tétmérkőzésen az olasz bajnokság első fordulójában mutatkozhat be új csapatában, a címvédő Juventus az augusztus 19-i hétvégén a Chievóhoz látogat. A Juventus-drukkereknek azonban nem kell addig várniuk, hogy meccs közben láthassák új kedvencüket, a torinói együttes ugyanis egy héttel korábban Villar Perosában bajnoki főpróbát tart, és a hagyományoknak megfelelően megmérkőzik saját utánpótláscsapatával. Utóbbi találkozóra mind az ötezer jegy elkelt elővételben.

MTI

Hozzászólások