Serie A - Ronaldo orrtöréssel kezdte juvés pályafutását
Ronaldo orrtöréssel kezdte juvés pályafutását
Fotó: Europress/AFP

Ronaldo orrtöréssel kezdte juvés pályafutását

HosszabbitásHosszabbitás
2018/08/19 14:12

Eltört a Chievo kapusának, Stefano Sorrentinónak az orra, amikor a Juventus új csatárával, Cristiano Ronaldóval ütközött az olasz labdarúgó-bajnokság új idényének első, szombati mérkőzésén.

A veronai klub honlapjának beszámolója szerint a 39 éves kapus néhány pillanatra elveszítette az eszméletét, és az orrtörés mellett a válla, illetve a nyaka is megsérült, de a megfelelő ellátást követően vasárnap reggel már kiengedték a kórházból.

A címvédő Juventus a hajrában, 2-2-es állásnál a győzelemért támadott, és a 89. percben úgy tűnt, sikerrel jár: a gólvonal-technológia szerint Mario Mandzukic fejese után Cacciatore már csak a gólvonalon túlról tudta kirúgni a labdát.

Íme mozgóképen a szóban forgó jelenet:

 

Amikor azonban a játékvezető megnézte a videobírós visszajátszást, észrevette, hogy az öt és felesen belül Cristiano Ronaldo véletlenül összeütközött Sorrentinóval, a kapus akadályozása miatt érvénytelenítette a gólt, és kifelé ítélt szabadrúgást.

Sorrentinót le kellett cserélni, de a cserekapus, Andrea Seculin a 93. percben nem háríthatta Federico Bernardeschi lövését, így 3-2-re a Juventus nyert. A lefújás után a neten számos támadás érte Paulo Dybalát és Giorgio Chiellinit, amiért Mandzukic gólját ünnepelték, miközben az ellenfél egyik játékosa ájultan feküdt a pályán.

"Igazatok van! Nem vettem észre, hogy mi történik abban a pillanatban. Hibáztam!" - írta válaszként Dybala.

MTI

Hozzászólások