Serie A - "Már eltelt két hónap, ami alatt egy házat fel lehetett volna építeni, de itt arra sem voltak képesek, hogy felújítsák az öltözőnket"
"Már eltelt két hónap, ami alatt egy házat fel lehetett volna építeni, de itt arra sem voltak képesek, hogy felújítsák az öltözőnket"
Fotó: Europress/AFP

"Már eltelt két hónap, ami alatt egy házat fel lehetett volna építeni, de itt arra sem voltak képesek, hogy felújítsák az öltözőnket"

HosszabbitásHosszabbitás
2019/09/12 21:48
Carlo Ancelottit, az SSC Napoli labdarúgócsapatának vezetőedzőjét megdöbbentette, hogy stadionjukban a szombati, Sampdoria elleni bajnoki összecsapás előtt még nincs kész az öltöző.

A Napoli csütörtökön közösségi oldalán közölt egy videofelvételt, amelyen jól látszik, hogy a hazai csapat öltözőjében a falak és a padló borítása is hézagos, továbbá hiányoznak a mosdók és az elektromos aljzatok.

A nápolyi együttesre ráadásul jövő kedden is fontos hazai találkozó vár: a Bajnokok Ligája csoportkörének első fordulójában a címvédő angol FC Liverpoolt fogadja.

A város tulajdonában lévő San Paolo Stadion júliusban a nyári Universiade egyik helyszíne volt, ennek kapcsán kicserélték az üléseket, az eredményjelzőt és a világítást. Aurelio De Laurentiis klubelnök és Luigi de Magistris polgármester azóta is egymásnak ellentmondó nyilatkozatokat adtak a stadion állapotáról.

Ezúttal a 60 éves tréner fogalmazta meg a témában a véleményét. Ancelotti elmondta: beleegyezett abba, hogy a Serie A első és második fordulójában vendégként lépjenek pályára - a Fiorentinát 4-3-ra legyőzték, a Juventustól 4-3-ra kikaptak -, mert arra kaptak ígéretet, hogy így be tudják befejezni a munkálatokat.

"Már eltelt két hónap, ami alatt egy házat fel lehetett volna építeni, de itt arra sem voltak képesek, hogy felújítsák az öltözőnket. Mégis, hogy fogadjuk így a Sampdoriát és a Liverpoolt? Meg vagyok döbbenve a munkálatokkal megbízott emberek hozzá nem értésétől" - fakadt ki a higgadtabb edzők közé sorolt Ancelotti.

A klub hozzátette: a vendégcsapatok öltözőjével minden rendben van.

MTI

Hozzászólások