Serie A - Kegyetlenül megleckéztette az AS Roma a szájhős rajongóját - Videó
Kegyetlenül megleckéztette az AS Roma a szájhős rajongóját - Videó
Fotó: Europress/AFP

Kegyetlenül megleckéztette az AS Roma a szájhős rajongóját - Videó

Csatári FlóraCsatári Flóra
2019/04/12 14:47
Valószínűleg azóta szokás képernyőbe üvölteni, hogy "Ezt még én is berúgtam volna!", amióta a tévés fociközvetítés létezik. Üvölteni meg nyilván üvöltötték már a pálya széléről akkor is, amikor még tévé se volt.

Mert a szurkoló már csak ilyen. Van aki az ellenfél játékosait oltja szívesebben, de akad olyan is, aki a saját kedvenceit sem kíméli meg a fotelkritikától. Ráadásul azóta, hogy ezt nemcsak a valós térbe lehet belebúgni, hanem a virtuálisba is, talán még általánosabb jelenség lett az ilyesmit csak úgy odakommentelni valahová.

Nem olyan rég még a 23 éves Marco Nicolai is csak egy átlagos szurkoló volt, aki ki tudja hányszor üvölthetett ilyet. De aztán, amikor az AS Roma hivatalos Facebook-oldala Cengiz Ünder visszatérését megünnepelendő, március 27-én kitett egy összeállítást a török focista legszebb góljaiból, akkor azt találta odaírni a videó alá, hogy


Azt a Parma elleni gólt még én is berúgtam volna!

Azt, hogy mi járhatott a fejében, amikor billentyűzetet ragadott, hogy ezt a feltétlenül fontosnak és közérdekűnek tűnő gondolatsort megossza a nagyvilággal, nem lehet tudni. Az viszont jól látható az alábbi videóban, hogy milyen arcot vágott akkor, amikor kiderült, ha már ekkora szájhős volt, a Roma megadná a lehetőséget, hogy bizonyítsa, mit tud.

Feltételezhetően ugyanis nem tudta, miért választotta ki és hívta meg a csapat egyik szponzora az Olimpicóba, hiszen a stadion felé vezető úton még lelkesen beszélt arról, mennyire irigyelik a barátai, amióta megtudták, hogy beülhet a VIP-szektroba.

Így érhette nem túl kellemes meglepetésként, hogy mielőtt a meccs elkezdődött volna, a hangosbemondóban olvasták fel a kommentjét, miközben a kivetítőkön az egész stadion megnézhette, pontosan melyik volt az a helyzet, amelyet Marco saját bevallása szerint maga is belőtt volna. 

Majd, hogy teljes legyen a kép, adtak rá egy Roma mezt, kihívták, és le is modellezték számára azt a bizonyos "könnyű" szituációt, hogy kipróbálhassa, tényleg gólra tudná-e váltani azt. Nem csak egyszer próbálkozhatott, de valahogy több nekifutásból sem jött össze, hogy betaláljon a kapuba...


És bár mondhatjuk azt, hogy nem egészen volt fair a dolog, hiszen nem kapott stoplist, így meg ugye nem olyan meglepő, hogy kapásból eltaknyolt, ahelyett, hogy gólt szerzett volna. És igazunk is lenne.

De hát ez mégis csak egy reklám, ami elég szájbarágósan akar tanmeseszerű lenni, hiszen a végén még azt is megfogadtatják hősünkkel ott élőben, a Roma közönsége előtt, hogy soha többé nem ír ilyen ostobaságokat. 

És az arckifejezéséből ítélve ezt alighanem komolyan is gondolta!

Disclaimer: A nyitóképünk természetesen csak illusztráció, és nem a szájhős Marco Nicolai szerepel rajta, hanem egy névtelen Roma-szurkoló, aki minden bizonnyal sosem mondta még azt, hogy ezt bizony ő is berúgta volna.

via Azzurri

Hozzászólások