Serie A - Ibrahimovic érkezése óta nyerni már tud a Milan, focizni még nem
Ibrahimovic érkezése óta nyerni már tud a Milan, focizni még nem
Fotó: Europress/AFP

Ibrahimovic érkezése óta nyerni már tud a Milan, focizni még nem

Németh DánielNémeth Dániel
2020/01/29 13:23
A La Regista e heti adásában részletesen beszéltünk arról, hogyan hatott Zlatan Ibrahimovic érkezése a korábban kilátástalanul szenvedő Milanra. Erős túlzás lenne azt állítani, hogy a piros-feketék átcsaptak gálaüzemmódba, ám az feltűnő, mennyivel nagyobb tartása van a csapatnak. Hogy ez mire lesz elég, az egy másik kérdés, szerintünk például a pocsék ősz után maximum a kármentés lehet reális célkitűzés.

Nagyon érdekes fordulón vagyunk túl, hiszen az Inter és a Lazio is botlott (tegyük hozzá: a Cagliari és a Roma ellen ez bőven belefér), így aztán a Juventus abban a tudatban léphetett pályára a Napoli ellen, hogy mindkét riválisával szemben növelhette volna előnyét. Ehhez képest Gennaro Gattuso csapata hatalmasat küzdve 2-1-re nyert, vagyis továbbra is rettentő nyílt a bajnokság. Beszéltünk arról, hol hibázott Maurizio Sarri, és milyen szerkezeti gondok sújtják továbbra is a torinóiakat. 

És nyilván nem hagyhattuk ki a bámulatosan futballozó Atalantát, amely idegenben szórt egy hetest a Torinónak. Josip Ilicic félpályás csodagólját egyszerűen mindenkinek látnia kell.


Feliratkozhatsz podcastünkre az iTunes-on is!

Hozzászólások