Serie A - Furcsa, hogy Nápolyban van a világ egyik legjobb edzője, még furcsább, hogy valaki ott akar focit csinálni
Furcsa, hogy Nápolyban van a világ egyik legjobb edzője, még furcsább, hogy valaki ott akar focit csinálni
Fotó: Europress/AFP

Furcsa, hogy Nápolyban van a világ egyik legjobb edzője, még furcsább, hogy valaki ott akar focit csinálni

Visszatér a La Regista, azaz a Hosszabbítás olasz focival foglalkozó podcastja. Legújabb adásunkban - ami sorban a harmadik lenne, ha a technika valamivel kegyesebb velünk - a bajnokság legjobb edzőiről beszélgettünk. Megneveztük a Serie A - szerintünk - öt legjobb mesterét, sőt, közöttük is felállítottunk egy erősorrendet. Olyan nagy meglepetést talán nem okoztunk.


Eredetileg úgy terveztük, ebben az adásban lesz szó a Serie A bajnoki erősorrendjéről is, azonban a csapatokat és az erőviszonyokat taglaló beszélgetés alaposan elhúzódott, így ezt végül külön epizódban töltjük fel. Ígérjük, arra sem kell már sokat várni!

A La Regista előző részét itt találjátok!

Ronaldo már nem fog egymaga BL-t nyerni a Juventusnak | Hosszabbítás

Szokásos hétfői értekezleteink egyikén esett meg, hogy Mártha Bence kollégánkat elkezdtük arról faggatni, mit gondol Maurizio Sarri és a Juventus frissen kötött házasságáról. Majd innen oda jutottunk, hogy kellene írni egy nagyobb cikket az olaszországi edzőváltásokról, elvégre olyan azért nem gyakran történik, hogy az élmezőny nagy része egyszerre remél új időszámítást nyitni a szakmai stáb átalakításával.

Hozzászólások