Serie A - Cristiano Ronaldo elárulta, miért a Juventust választotta
Cristiano Ronaldo elárulta, miért a Juventust választotta
Fotó: Europress/AFP

Cristiano Ronaldo elárulta, miért a Juventust választotta

Németh DánielNémeth Dániel
2018/08/22 14:58

A nyári átigazolási szezon egyik legnagyobb szenzációját Cristiano Ronaldo klubváltása jelentette. Az ötszörös aranylabdás nyolc év után elhagyta a Real Madridot, hogy a Juventus játékosa lehessen, és most azt is elárulta, miért pont a torinói klub ajánlatára mondott igent.

Ronaldo nemrég a DAZN nevű internetes streaming szolgáltató első globális nagykövete lett. Ennek a megállapodásnak a keretein belül hosszabb interjút készítettek vele, és ha már így alakult, nyilván rá kellett kérdezni a klubváltásának a körülményeire is.

Amikor idén márciusban a portugál klasszis félelmetesen nagy gólt szerzett a Juventus ellen a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében, valószínűleg kevés szurkolót lehetett volna meggyőzni arról, hogy egyszer ez a gól fogja Torinóba csábítani a világklasszis támadót.

Pedig a portugál szerint pontosan ez történt. 

A hazai szurkolók ugyanis - tegyük hozzá, rendkívül sportszerű módon - egy emberként felállva megtapsolták a zseniális gólt. Ami egyébként valószínűleg az UEFA Év találata címet is megkapja, miután Gareth Bale hasonló ollózós villanását nem jelölték a díjra. 

"Az apró részletek végül nagy különbséget jelenthetnek. Az, amit a stadionban tapasztaltam, segített az átigazolásban. Úgy vélem, karrierem egyik legjobb gólját szereztem. És persze miután az emberek megtapsoltak, arra gondoltam: 'Wow". Meglepett, mert ez sosem fordult elő velem korábban. Hihetetlen pillanat volt" - mondta Ronaldo.

Ronaldót elsősorban abban a reményben igazolta le a Juventus, hogy a portugál győzelemhez segíti az olaszokat a Bajnokok Ligájában. A torinói klub a legutóbbi öt döntőjét elveszítette, legutóbb épp a Cristiano Ronaldo által vezetett Real Madridtól kapott ki.

via goal.com

Hozzászólások