Serie A - Cristiano Ronaldo edzés után megcsinál 150 fekvőtámaszt, én inkább barbecue-t készítek
Cristiano Ronaldo edzés után megcsinál 150 fekvőtámaszt, én inkább barbecue-t készítek
Fotó: Europress/AFP

Cristiano Ronaldo edzés után megcsinál 150 fekvőtámaszt, én inkább barbecue-t készítek

Németh DánielNémeth Dániel
2018/09/25 13:13

Ha épp volt kedve játszani, jó volt nézni Pablo Daniel Osvaldo játékát, aki pályafutása során megfordult a Roma, a Juventus, az Inter és a Boca Juniors csapatainál is. Nem véletlen azonban, hogy a tehetségéhez képest jóval szerényebb karriert futott be, az életmódja és a szorgalma nem feltétlenül passzolt a profi labdarúgáshoz.

Osvaldo nagyon korán, 30 évesen döntött úgy, hogy visszavonul a labdarúgástól. Az argentin származású, de 14-szeres olasz válogatott támadó azért akasztotta szögre a stoplist, hogy másik kedvelt időtöltésének, a zenének szentelhesse mindennapjait. Jelenleg is a Barrio Viejo nevű rockbandában zenél. Hogy milyen minőségben, azt mindenki eldöntheti a banda Desorden című slágere alapján. 

Az egykori futballistát nemrég a Marca meginterjúvolta, melyben szóba került többek között Osvaldo életmódja is. Ebből kiderül, hogy nem különösebben hiányzik neki a profi labdarúgás. "Nem vagyok a nappalok nagy híve. Rengeteget dohányzom. Tegnap fociztam a haverokkal, majdnem megfulladtam" - közölte Osvaldo, aki ezt követő mondatával kiérdemelte a nap nyilatkozata címet.

"Cristiano Ronaldo edzés után is szeret megcsinálni százötven fekvőtámaszt önszorgalomból, én viszont inkább barbecue-t készítek.”

Osvaldo elmondta, mind a mai napig szereti a focit, ugyanakkor a jelenlegi életmódja akkora szabadságot biztosít számára, amit semmi másra nem cserélne el. Azt azért elismerte, hogy ezt csak azért teheti meg, mert profi focistaként keresett annyit, hogy eltartsa a családját, és neki se legyenek anyagi gondjai. Életmódja miatt azonban többször is bajba került még játékosként.

"A válogatott edzőtáboraiban rendszeresen dohányoztam, és volt, hogy ez edzők jöttek hozzám tüzet kérni. A Bocánál viszont az edző kirakott a csapatból a dohányzás miatt. Ha ki akarsz rúgni egy hozzám hasonló játékost, akkor le kell ülni, és egy kávé mellett megbeszélni, hogy a távozás a legjobb megoldás. De semmiképpen sem harsogod tele a sajtót, hogy dohányoztam. Nem mutatott tiszteletet, egy gyáva ember" - magyarázta Osvaldo.

via

Hozzászólások