Premier League - A Wolves edzője szerint az előrejelzések szörnyűek, és egyre rosszabb lesz a helyzet
A Wolves edzője szerint az előrejelzések szörnyűek, és egyre rosszabb lesz a helyzet
Fotó: Eurosport/Getty

A Wolves edzője szerint az előrejelzések szörnyűek, és egyre rosszabb lesz a helyzet

HosszabbitásHosszabbitás
2021/01/08 11:19
Az angol futballklubokhoz kapcsolódó koronavírusos fertőzések növekvő száma miatt fejezte ki aggodalmát a Wolverhampton Wanderers edzője, Nuno Espirito Santo, aki a járványügyi helyzet romlásától tart.

A Premier League-ben négy, míg az élvonal alatti három osztályban összesen több mint ötven találkozót kellett már elhalasztani a pandémia miatt.

"Sajnos, ez egyre többször fog megtörténni. Csak figyeljék a híreket, az előrejelzések szörnyűek, egyre rosszabb lesz a helyzet" - fogalmazott a BBC-nek adott interjúban Nuno csapata pénteki (mai) FA Kupa-mérkőzése előtt, amelyen a Crystal Palace együttesét fogadja az együttes.

Kétségessé vált az Aston Villa és a Liverpool kupameccsének megrendezése, miután a birminghamieknél felbukkanó új fertőzések nyomán a klub csütörtökön bezárta edzőközpontját. A Southampton és a harmadosztályú Shrewsbury találkozóját pedig már későbbi időpontra tolták az utóbbinál megjelenő pozitív esetek miatt.

A Premier League-ben szereplő kluboknál a stábtagok és játékosok heti két vizsgálaton esnek át, kedden heti rekordot jelentő 40 pozitív esetről számoltak be.

MTI

Hozzászólások