Premier League - Tottenham Hotspur középpályása szerint  a futballisták már alig várják, hogy újra játszhassanak
Tottenham Hotspur középpályása szerint  a futballisták már alig várják, hogy újra játszhassanak
Fotó: Europress/AFP

Tottenham Hotspur középpályása szerint  a futballisták már alig várják, hogy újra játszhassanak

HosszabbitásHosszabbitás
2020/05/21 15:51
Eric Dier, a Tottenham Hotspur középpályása szerint játékostársaival együtt már alig várják, hogy újra futballozhassanak.

A Premier League csapatai kedd óta edzhetnek, de szigorú megkötésekkel, csak kis csoportokban és tilos a testi kontaktus.

"Nagyszerű újra itt lenni - nyilatkozott a Spurs honlapján a válogatott játékos. - Amikor visszatértünk, akkor értékeltük igazán az edzőközpontunkat. Az idő jó, és élvezzük, hogy újra labdás gyakorlatokat végezhetünk és kint lehetünk az edzőpályán."

Dier hozzátette: ez a munka teljesen más, mint amit otthon tudtak végezni a koronavírus-járvány miatt elrendelt bezártság alatt.

Eric DierEric DierFotó: Europress/AFP


Az angol bajnokság március közepe óta szünetel, és bár még nincsenek konkrét tervek, az érintettek a szezon júniusi folytatásában reménykednek.

"Az is remek, hogy újra találkozhattunk a többiekkel. Az elmúlt hetek élménye nagyon furcsa volt, miután normális esetben nagyon intenzív a kapcsolat a társakkal, a szakmai stábbal, a klubbal. Akikkel beszéltem, mindenki jól van, mindenki jól kezelte a helyzetet, de most már mindannyian alig várjuk, hogy újra futballozhassunk." - mondta.

A tágabb környezetben ugyanakkor az elmúlt napokban többen is aggodalmuknak adtak hangot a visszatéréssel, illetve a folytatással kapcsolatban, Troy Deeney, a Watford csapatkapitánya és több társa például az egészségük megőrzésére hivatkozva nem kezdték el a héten az edzést.

MTI

Hozzászólások