Premier League - Koponyatörése után már ebben az idényben visszatérhet Jimenez
Koponyatörése után már ebben az idényben visszatérhet Jimenez
Fotó: Eurosport/Getty

Koponyatörése után már ebben az idényben visszatérhet Jimenez

HosszabbitásHosszabbitás
2021/01/27 13:34
Nuno Espirito Santo, a Wolverhampton Wanderers labdarúgócsapatának vezetőedzője szerint elképzelhető, hogy már a most zajló szezonban visszatérhet a pályára a november végén koponyatörést szenvedett Raul Jimenez.

A szakember úgy nyilatkozott mexikói játékosának állapotáról, hogy napról napra érezhető a javulás, és pozitívan tekintenek a visszatérésére még a 2020/21-es idény zárása előtt. Santo kifejtette: nemcsak őt, hanem az orvosi stáb tagjait is meglepik a játékoson elvégzett tesztek eredményei.

Hozzátette: továbbra is türelmesnek kell azonban lenniük, és nem szabad siettetniük Jimenez visszatérését. A 29 éves futballistát a csapat fontos játékosának tartja, akire majd csak akkor számít újfent, ha teljesen egészséges állapotban lesz.

team.jpgFotó: Eurosport/Getty

Raul Jimenez november végén, az Arsenal elleni bajnoki mérkőzés ötödik percében szenvedett koponyatörést, miután egy szögletet követően ütközött David Luizzal. A mexikói légiós eszméletlenül terült el a földön, ápolása közel tíz percig tartott, oxigént is kapott, végül hordágyon vitték le a pályáról. A kórházban kiderült, hogy koponyatörése van, ezért megműtötték.

crash.jpgFotó: Eurosport/Getty

A futballista az előző szezonban 17 góllal segítette csapatát, amely a hetedik helyen zárta a Premier League-et. A Wolverhampton jelenleg 19 meccsen szerzett 22 pontjával a 14. helyet foglalja el a tabellán, szerda (ma) este pedig a Chelsea vendégeként lép pályára.

MTI

Hozzászólások