Premier League - Nincs karácsony Kevin nélkül!
Nincs karácsony Kevin nélkül!
Fotó: Europress/AFP

Nincs karácsony Kevin nélkül!

Takács MártonTakács Márton
2019/12/25 19:52
Alig egy hete írtunk a Manchester City zseniális középpályásáról, Kevin De Bruyne-ről, aki olyan elképesztő formában futballozik ősszel a Premier Leage címvédőjénél, hogy nyugodtan leírhatjuk, ő a világ jelenlegi legjobb támadó középpályása. Leírtuk. A belga labdarúgó karácsonykor bebizonyította, hogy remek humora is van.

Szezonbeli 22 mérkőzésén hat gólt és 12 asszisztot jegyez, ő csapata legjobb formában futballozó játékosa, akiről szakértőtől edzőkön át játékosokig ódákat zengenek. A City játékára gyakorolt hatása óriási. Állandóan játékban és lendületben van, David Silvától szépen lassan átvette a marsallbotot, ő szabja meg a City játékát, Pep Guardiola együttesének metronómjaként. Keresztpasszai, beívelései látványosak, ahogy góljai többsége is az.

Reszkessetek, itt van Kevin! A Manchester City belgája a világ legjobb támadó középpályása | Hosszabbítás

A Manchester City a hétvégén 3-0-ra lemosta a pályáról idegenben az Arsenalt a Premier League 17. fordulójában. A siker fő letéteményese Kevin De Bruyne volt, a City támadó középpályása két pazar gólt szerzett, és gólpasszt is adott. A belga válogatott élete talán legjobb formájában játszik, és ez elég is ahhoz, hogy a világ jelenlegi két legkiválóbb középpályása között emlegessék őt.


December 25-én aztán olyat tweetelt, ami aznap mindent vitt a Twitteren. Mivel nincs karácsony Reszkessetek, betörők! nélkül, Kevin De Bruyne meglovagolta a nyilvánvaló poént, ugyanis a film főszereplőjét, a tejlfölszőke kölyköt is Kevinnek hívják a filmben, és ő maga is egy kölyökképű, vörösesszőke Kevin. Így hát fogta magát, és a film egyik jelenetéből csinált egy gifet Macaulay Culkin és az ő főszereplésével. Dupla Kevin. 

Cikkünk írásakor 8000 fölött jár a retweetek száma, és közel 60 ezren lájkolták a tweetjét.


Hozzászólások