Premier League - Klopp szerint még van hova fejlődni
Klopp szerint még van hova fejlődni
Fotó: Europress/AFP

Klopp szerint még van hova fejlődni

HosszabbitásHosszabbitás
2020/07/23 11:10
A Liverpool nem fog a babérjain ülni - ígérte Jürgen Klopp, aki szerint az angol labdarúgó Premier League-et megnyerő csapatának még van hova fejlődnie.

A bajnok együttes játékosai szerda este, a Chelsea felett aratott 5-3-as győzelem után vehették kezükbe a trófeát a szokásos látványos elemekkel, de üres lelátók előtt megrendezett díjátadó ceremónia keretében.

A német tréner csapata tavaly megnyerte a Bajnokok Ligáját, az európai Szuperkupát és a klub-vb-t is.

"Anglia, Európa és a világ bajnokai vagyunk. Tudom, hogy ez, hogy hangzik, de ez az igazság. Őszintén szólva hihetetlen" - lelkendezett Klopp, aki ugyanakkor azt ígérte, nem fognak leállni, vannak még saját magukkal szemben megfogalmazott kihívások, a játékosok pedig egyenként is képesek még fejlődni.
"Öt éve azt kértem a szurkolóktól, hogy higgyenek bennünk. A kétkedőknek azt mondtam, bízzanak bennünk és közösen megcsináltuk" - mondta a vezetőedző az utolsó hazai bajnoki találkozó után.

A második helyezett Manchester City előtt 18 pontos előnnyel álló Liverpool - amely 30 év elteltével lett ismét angol bajnok - a PL-idényt a Newcastle vendégeként zárja vasárnap.

liverpool1.jpgFotó: Europress/AFP

MTI

Hozzászólások