Premier League - Kiderült miért is igazolt Timo Werner a  Chelsea-hez
Kiderült miért is igazolt Timo Werner a  Chelsea-hez
Fotó: Europress/AFP

Kiderült miért is igazolt Timo Werner a  Chelsea-hez

HosszabbitásHosszabbitás
2020/06/29 14:45
A német válogatott Timo Werner azt mondta, meggyőző volt az összkép Londonban, ezért igazolt át az RB Leipzigtől a Chelsea labdarúgócsapatához.
"Több topklub is le akart szerződtetni, de számomra a játékom és a pályafutásom szempontjából a Chelsea-nél látott összkép volt a leginkább megfelelő" - jelentette ki a 24 éves támadó egy interjúban.

A magyar válogatott Gulácsi Pétert és Willi Orbánt is foglalkoztató lipcsei egyesület 60 millió euróért adta el a 24 éves játékost, aki szerdán csatlakozik a londoni Kékek keretéhez.

TimoWerner1.jpg Fotó: Europress/AFP

"Ebben az átigazolásban a pénz játszotta a legkisebb szerepet, ha csak a fizetést nézem, szerződhettem volna Kínába is" - mondta Werner.

Az RB Leipzig történetének immár legeredményesebb futballistájaként a csatár úgy értékelte, hogy a lipcsei együttes minőségi játékoskerettel rendelkező, igazán jó csapattá érett, amely további sikereket érhet még el.

A koronavírus-járvány miatt augusztusra halasztott Bajnokok Ligája-végjátékban Werner már nem segíthet a Leipzignek, amely az előző kiírásban döntős Tottenham kiejtésével bejutott a legjobb nyolc közé.

"Természetesen nagyon sajnálom, hogy nem tudok pályára lépni és támogatni a srácokat a nagy cél elérésében, de szerdától a Chelsea játékosa vagyok, és onnan kapom a fizetésemet" - mondta Werner.

MTI

Hozzászólások