Premier League - Kiakadt a sajtóra az egyik legkapósabb csatár
Kiakadt a sajtóra az egyik legkapósabb csatár
Fotó: Europress/AFP

Kiakadt a sajtóra az egyik legkapósabb csatár


2017/05/08 15:06

Romelu Lukaku eddig bírta.

A Premier League idei gólkirályi címének első számú várományosával (a belgának 24 gólja van, a mögötte a második helyen álló Harry Kane-nek 21) kapcsolatban szinte minden héten felmerül, vajon hol folytatja a karrierét, ugyanis sok csapatnak erősítés lenne. Jelenlegi együttesével, az Evertonnal viszont aligha tud jobb eredményt elérni, mint a hetedik hely, ahol most állnak.

A sajtóban leggyakrabban felmerülő csapatok egyike a Chelsea, ahol egyszer már nem sikerült neki az áttörés (Diego Costa esetleges távozásával most könnyebb dolga lenne, hiszen igazi center nélkül maradna a hamarosan bajnok londoni gárda), valamint a Manchester United, ahol Zlatan Ibrahimovic mellé/helyére kellene valaki José Mourinhónak.

Ami viszont biztos, hogy Lukakunak elege van a pletykákból: Twitterén tudatta a világgal a problémát.

"Néhány médium rettenetesen unalmas manapság... Amíg nem adok hivatalos tájékoztatást a jövőmről, addig jó lenne, ha senki nem ütné bele az orrát a dolgaimba, rendben?" - írta közösségi oldalán a belga, utalva a The Sun cikkére, miszerint nem volt hajlandó aláírni klubja szerződés hosszabbítási ajánlatát, hanem távozni szeretne a liverpooliaktól.

Lukakunak még két év van hátra jelenlegi kontraktusából.

Hozzászólások