Premier League - Klopp beletörődött, hogy a játékosa nélkül kell befejezniük a szezont
Klopp beletörődött, hogy a játékosa nélkül kell befejezniük a szezont
Fotó: Europress/AFP

Klopp beletörődött, hogy a játékosa nélkül kell befejezniük a szezont

HosszabbitásHosszabbitás
2021/02/02 16:43
Jürgen Klopp vezetőedző szerint ebben a szezonban már nem tér vissza a pályára Virgil van Dijk, az angol bajnok FC Liverpool futballistája, aki októberben szenvedett súlyos térdsérülést.

"Nem mondom, hogy teljesen lehetetlen, de nagyon valószínűtlen. Egyetlen orvos sem mondta nekem azt, hogy a mostani idényben még számíthatnék rá" - jelentette ki a német mester.

A holland védő az Everton elleni városi rangadón vált harcképtelenné, miután a hazaiak kapusa, Jordan Pickford elkaszálta őt. Két héttel később térdműtéten esett át.

"Kiállíthattam volna Pickfordot." - megtörte a csendet az októberi Everton-Liverpoot meccset vezető Michael Oliver | Eurosport

Számtalan, különböző szemszögből az esetre rálátó elemzés járta már körbe az októberi Everton-Liverpool Merseyside derbin történteket. A két csapat szurkolói, a menedzserek, tévés szakértők vagy épp korábbi játékvezetők mind elmondták a véleményüket az ott történtekkel kapcsolatban. Negyedévvel a mérkőzés után most végre megtörte a csendet a kérdésben leginkább kompetens személy ─ Michael Oliver, a mérkőzés játékvezetője.

A 29 éves, suriname-i származású játékos 2018 januárjában szerződött Southamptonból a Liverpoolhoz, amelynek színeiben eddig 95 mérkőzésen lépett pályára.

MTI

Hozzászólások