Premier League - Guardiola szerint Agüero kész bocsánatot kérni
Guardiola szerint Agüero kész bocsánatot kérni
Fotó: Europress/AFP

Guardiola szerint Agüero kész bocsánatot kérni

HosszabbitásHosszabbitás
2020/10/24 11:45

Josep Guardiola, a Manchester City labdarúgócsapatának vezetőedzője szerint argentin játékosa, Sergio Agüero kész bocsánatot kérni attól a női asszisztenstől, akinek a vállára tette a kezét az Arsenal elleni, múlt heti bajnokin.

A 32 éves dél-amerikai futballista sok kritikát kapott a mozdulat miatt, amelyre akkor ragadtatta magát, amikor Sian Massey-Ellis a londoniaknak ítélt egy bedobást.

Amikor Agüero jobb lába helyett a bal keze a főszereplő | Eurosport

Meg lehet-e fogni a partjelzőt? A napokban a Manchester City és Arsenal meccsén az egyik játékos Sergio Agüero rátette a kezét a női partjelző vállára (vagy talán a nyakára). Volt ebből felháborodás, az ügyben még Rosena Allin-Khan, az angol parlament munkáspárti képviselőnője is nyilatkozott.

Guardiolát arról kérdezték, hogy Agüero később beszélt-e a partjelzővel és bocsánatot kért-e tőle.

"Nem beszéltem erről Sergióval, de biztos vagyok benne, hogy ha a hölgy rosszul érezte magát emiatt, akkor elnézést fog kérni. Kívülről mindenki ítélkezik, de én tudom, mi volt Sergio szándéka. Ugyanúgy viselkedett, mint velem szokott egy cserénél vagy akkor, amikor néha megérinti a játékvezetőt vagy egy ellenfelét. Tökéletesen ismerem és tudom, hogy ez számára normális. Világsztár, de mégis alázatos és az egyik legkedvesebb ember, akit ismerek. Ami ebben a helyzetben fontos, az a szándék. És az ő szándéka normális volt, nem hangzott el semmi sértő" - nyilatkozott a spanyol szakember.

A Manchester City 1-0-ra megnyerte a múlt heti rangadót, szombaton (ma) pedig a West Ham United otthonában szerepel a Premier League-ben.

MTI

Hozzászólások