Premier League - 95. percben kapott gól okozta az Arsenal vesztét
95. percben kapott gól okozta az Arsenal vesztét
Fotó: Europress/AFP

95. percben kapott gól okozta az Arsenal vesztét

HosszabbitásHosszabbitás
2020/06/20 18:24
A Brighton 2-1-re nyert a vendég Arsenal ellen az angol labdarúgó-bajnokság 30. fordulójának szombati játéknapján, a hazaiak győztes találata a 95. percben született.

A gól nélküli első félidőt követően a második felvonás közepén hét perc alatt két találat esett: a vendégek vezető gólját követően a 75. percben egyenlítettek a hazaiak, majd a ráadásban a győzelmet érő találatot is megszerezték.

Bernd Leno, a vendégek kapusának térde az első félidő hajrájában egy földre érkezést követően megsérült, és le kellett őt cserélni.

Ebben a párosításban az Arsenal a legutóbbi öt mérkőzésen nem tudott nyerni: két 1-1-es döntetlen mellett harmadszor szenvedett 2-1-es vereséget.

Brightonnak viszont a bajnokságban megszakadt a nyeretlenségi sorozata, mivel ezt megelőzően kilenc fordulón át nem tudta begyűjteni mindhárom pontot.

Az Arsenalnak véget ért egy 2015 novembere óta tartó jó szériája: a londoni együttes szombaton, helyi idő szerint 15 órakor kezdődő mérkőzésen egymást követő 23 találkozón nem kapott ki, a 19 győzelem mellett négyszer végzett döntetlenre.

Premier League, 30. forduló:
Brighton-Arsenal 2-1 (0-0)

MTI

Hozzászólások