Premier League - MU-Tottenham rangadóval indul az új szezon
MU-Tottenham rangadóval indul az új szezon
Fotó: Europress/Getty

MU-Tottenham rangadóval indul az új szezon


2015/06/17 14:39

Jó néhány hete befejeződött már az angol labdarúgó bajnokság, a Premier League legutóbbi szezonja, és a bajnokság fanatikusainak még majdnem két hosszú hónapot kell várniuk arra, hogy ismét guruljon a labda Angliában.

Ma viszont legalább már azt tudják a szurkolók, hogy mikor melyik csapattal játszik kedvenc együttesük, elkésztetették ugyanis a következő szezon sorsolását.

A bajnok Chelsea hazai pályán, a Swansea ellen kezdi meg címvédő hadjáratát az augusztus 8-9-i hétvégén, míg a nyitó kör rangadóját az idén negyedik helyen záró Manchester United, valamint az ötödik helyen végzett Tottenham vívja egymással az Old Traffordon. E találkozó különösen érdekes lehet, ha Harry Kane átszerződik a MU-hoz.

A nagyok közül a Manchester City a West Brom vendége lesz, az Arsenal a West Ham Unitedet fogadja, a Bogdán Ádámot szerződtető Liverpool ahhoz a Stoke Cityhez látogat, melytől az elmúlt idény utolsó fordulójában, Steven Gerrard búcsúmeccsén 6-1-re kapott ki...

Az újoncok közül a Bournemouth az Aston Villával, a Watford az Evertonnal, míg a Norwich a Crystal Palace-szal kezdi az új évadot.

A teljes sorsolást például IDE KATTINTVA böngészhetitek!

Hozzászólások