Premier League - Fellaini a hajánál fogva rántotta vissza az Arsenal középpályását - videó
Fellaini a hajánál fogva rántotta vissza az Arsenal középpályását - videó
Fotó: Europress/AFP

Fellaini a hajánál fogva rántotta vissza az Arsenal középpályását - videó

Németh DánielNémeth Dániel
2018/12/06 09:28

Szerda este a Manchester United 2-2-es döntetlent játszott az Old Traffordon az Arsenallal. A rangadó a védelmi hibák (az egyik oldalon David de Gea és Marcus Rojo, a másikon Sead Kolasinac ajándékozott gólt) mellett Marouane Fellaini csúnya szabálytalansága miatt marad elsősorban emlékezetes.

A belga válogatott középpályás a 72. percben, szokás szerint csereként kapott lehetőséget. Hosszabbítással együtt több mint 20 percet töltött a pályán, de ebben az időszakban keveset tett hozzá csapata játékához, ellenben néhány Arsenal-játékossal alaposan meggyűlt a baja. Többek között a remeklő Matteo Guendouzival is.

A 19 éves francia végigjátszotta a meccset, és a mezőny egyik legjobbja volt. Néha még mindig hajlamos túlvállalni magát, de az már most látszik, hogy borzasztó nehéz szabályosan elvenni tőle a labdát, nem véletlenül ellene követték el a legtöbb faultot (6) a meccsen. Fellaini is szokatlan megoldást választott a megállítására,

konkrétan a hajánál fogva rántotta le a megiramodó játékost.

Lefújták ugyan a szabálytalanságot, de a belga - talán maga sem tudja, hogyan - megúszta lap nélkül. Korábban egyébként Fellaini is volt már hajhúzás áldozata a futballpályán, pár éve a Leicester City védőjével, Robert Huth-tal kakaskodott a tizenhatoson belül egy szögletnél. Utólag mindketten hárommeccses eltiltást kaptak.


Hozzászólások