Premier League - Del Piero a két legjobb, Messi és Ronaldo mellé sorolta a Manchester City belga klasszisát is
Del Piero a két legjobb, Messi és Ronaldo mellé sorolta a Manchester City belga klasszisát is
Fotó: Europress/AFP

Del Piero a két legjobb, Messi és Ronaldo mellé sorolta a Manchester City belga klasszisát is

Takács MártonTakács Márton
2020/04/05 14:50
A Juventus és az olasz labdarúgó-válogatott egykori zseniális labdarúgója, Alessandro Del Piero Kevin De Bruyne-t Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, Neymar és Kylian Mbappe mellé sorolja a világ jelenlegi legjobbjaiként.

A Manchester City belga játékmestere, Kevin De Bruyne Alessandro Del Piero szerint Lionel Messi, Cristiano Ronaldo és Neymar mellett a világ legjobb labdarúgói közé tartozik. Messi és Ronaldo a világ két legkiválóbb játékosának tekinthető, a Paris Saint-Germain csillagai, Neymar és Kylian Mbappé előtt.

Reszkessetek, itt van Kevin! A Manchester City belgája a világ legjobb támadó középpályása | Hosszabbítás

A Manchester City a hétvégén 3-0-ra lemosta a pályáról idegenben az Arsenalt a Premier League 17. fordulójában. A siker fő letéteményese Kevin De Bruyne volt, a City támadó középpályása két pazar gólt szerzett, és gólpasszt is adott. A belga válogatott élete talán legjobb formájában játszik, és ez elég is ahhoz, hogy a világ jelenlegi két legkiválóbb középpályása között emlegessék őt.

A Juventus korábbi zsenije, Del Piero úgy érzi, hogy De Bruyne-t is a legjobbak között kell felsorolni.

"Ahhoz, hogy meghatározzuk a legnagyobb játékosokat, meg kell határozni, hogy ki miben a legjobb." - mondta Del Piero. "Az olyan, a hivatalos kánon szerinti legnagyobbak mellett, mint Messi, Cristiano Ronaldo és Neymar - akik egy teljes stadionnyi embert képesek szórakoztatni - vannak olyan hihetetlen mélységű játékosok, mint amilyen De Bruyne."

A 28 éves támadó középpályás nyolc gólnál és 17 gólpassznál tart eddig az angol labdarúgó-bajnokság jelenlegi idényében, és februárban már a nyolcadik trófeáját nyerte a Cityvel a Ligakupa elhódításával.

A négy Oscart is bezsebelő, zseniális Élősködők koreai rendezője a Manchester City belga klasszisát is meghívná az álomvacsorájára | Hosszabbítás

A kiváló filmrendező, Bong Joon-ho még korábban elárulta egy újságírói kérdésre, hogy ha választhatna, kiket hívna meg vacsorapartnernek. Az Élősködők című szenzációs filmért hétfő éjjel négy Oscar-díjat nyerő dél-koreai filmes választásai között egy műkorcsolyázó, egy zenész, két kollégája, és a világ egyik legjobb labdarúgója szerepel.

A Premier League címvédője, a Manchester City játékmestere, Kevin De Bruyne éppen a napokban árulta el,  hogy a koronavírus-járvány elmúlta után további két évvel kitolná játékos-pályafutását. A City zsenije elismerte, hogy az önkéntes karanténban hiányzik neki a foci, miközben Instagram-videóban szólt a szurkolókhoz. 

"Már mondtam a feleségemnek, hogy kicsit tovább fogok játszani. A lezárás végeztével nem maradhatok otthon. Mondtam neki, hogy még további két évvel megtoldanám a játékos-pályafutásomat.  Ideje újra focizni. Hiányzik, és nehéz ez a helyzet. De most nem mi vagyunk fontosak, nem a futball számít. Az emberek szeretik a labdarúgást, de az első a biztonság és az egészség."

A Premier League április 30-ig biztosan áll, a klubfoci folytatására a nyáron lehet esély, mivel az UEFA egy évvel elhalasztotta az idei Európa-bajnokságot. 

A koronavírus miatt meghosszabbítja karrierjét a világ jelenlegi legjobb középpályása | Hosszabbítás

A Manchester City világklasszis belga középpályása, Kevin De Bruyne elismerte, hogy a labdarúgás nélkül nagyon szenved a Covid-19 világjárvány közepette, amely megszakította a 2019/20-as szezont a Premier League-ben és a Bajnokok Ligájában is. A Premier League címvédője, a Manchester City játékmestere, Kevin De Bruyne elárulta, a koronavírus-járvány elmúlta után további két évvel kitolná játékos-pályafutását, pláne, hogy nehezen tud alkalmazkodni az otthoni élethez.


via bein sports


Hozzászólások