Premier League - Bokatörése miatt 8-10 hétig nem játszhat az Arsenal uruguayi középpályása
Bokatörése miatt 8-10 hétig nem játszhat az Arsenal uruguayi középpályása
Fotó: Europress/AFP

Bokatörése miatt 8-10 hétig nem játszhat az Arsenal uruguayi középpályása

Takács MártonTakács Márton
2020/03/09 17:55
Az Arsenal középpályása, Lucas Torreira várhatóan 8-10 héten át lesz maródi bokatörése miatt, jelentette be a londoni klub a hétfői közleményében. 

A 24 éves uruguayi labdarúgót hordágyon kellett levinni a pályáról a március 2-i Portsmouth-Arsenal FA-kupa-mérkőzésen a múlt héten. A középpályást James Bolton a 16. percben brutális becsúszással tette harcképtelenné. Ítélet nem volt a játékvezető részéről az eset után, sem szabadrúgás, sem lap.

Bokatörés miatt kell nélkülöznie az Arsenalnak Lucas Torreirát | Hosszabbítás

Bokatörés miatt hosszú időre elvesztette Lucas Torreirát az Arsenal labdarúgócsapata. Az Ágyúsok honlapjának csütörtöki bejelentése szerint a 24 éves középpályás hétfőn a Portsmouth elleni FA Kupa-találkozó 16. percében, James Bolton szerelési kísérleténél sérült meg súlyosan. Az uruguayi játékos mankókkal a hóna alatt hagyta el a rivális stadionját.

A 2018 nyarán a Sampdoriától szerződtetett Torreira 33 mérkőzésen lépett pályára eddig ebben a szezonban. Az Arsenal utolsó bajnokija ebben az idényben május 17-én lesz a Watford ellen, ami két hónap. A londoni klub hétfőn pedig éppen azt hozta nyilvánosságra közleményében, hogy Torreira felépülése várhatóan 8-10 hetet vesz majd igénybe. Ezt azt is jelentheti, hogy az uruguayit már nem láthatjuk a pályán ebben az évadban.

Az FA-kupa döntőjét május 23-án rendezik a Wembley-ben. Az Ágyúsok Premier League-riválissal, a Sheffield United-del találkoznak a negyeddöntőben.

Az Arsenal uruguayi motorja elárulta, melyik klub szerepel az álmaiban | Hosszabbítás

Az Arsenal középpályása, Lucas Torreira elárulta, az az álma, hogy az argentin Boca Juniorsnál játszhasson majd egyszer. Az uruguayi labdarúgó gyerekként a Bocának szurkolt, és azóta is többször elismerte a klub iránti rajongását, amely egyesület Dél-Amerikában hatalmas szeretetnek örvend.Hozzászólások