Premier League - A Real szélsője a Premier League-ben folytathatja
Bale húszmillió euróért a Newcastle-é lehet
Fotó: Europress/AFP

A Real szélsője a Premier League-ben folytathatja

HosszabbitásHosszabbitás
2020/05/11 21:39
A Real Madrid kész eladni walesi szélsőjét, Gareth Bale-t 20 millió euróért az angol Premier League-ben szereplő Newcastle Unitednak a Marca híre szerint.

A spanyol sportnapilap úgy tudja, hogy a 30 éves Bale maradna a fővárosiaknál, hogy ne veszítsen sok pénzt, vagyis kapja meg továbbra is a 2022-ben lejáró szerződésében foglaltak szerinti javadalmazást. Sergio Ramos mellett ő keres a legjobban a Real-játékosok közül, ugyanakkor régóta nem nyújt olyan teljesítményt, ami miatt marasztalnák Madridban, és akár "ár alatt" is készek megválni tőle.

A walesi válogatott támadót 2013-ban vásárolta meg a királyi klub a londoni Tottenhamtől 101 millió euróért. Bale jelenlegi piaci értékét a mértékadó Transfermarkt.com portál becslése szerint 32 millió euró.

A Newcastle-nál ugyanakkor nagy volumenű játékos-beszerzésre készülnek a nyári adásvétel idején, és egyik célpontjuk éppen Bale lehet. Az angol klub pénzügyi lehetőségei a hírek szerint jelentősen bővülnek, miután várhatóan szaúd-arábiai befektetők tulajdonába kerül.

MTI

Hozzászólások