Premier League - A Manchester United legendás szélsője szerint a klub remeklő portugál középpályása még ennél is jobb lesz
A Manchester United legendás szélsője szerint a klub remeklő portugál középpályása még ennél is jobb lesz
Fotó: Europress/AFP

A Manchester United legendás szélsője szerint a klub remeklő portugál középpályása még ennél is jobb lesz

Takács MártonTakács Márton
2020/03/05 18:04
Bruno Fernandes azonnal javított a Manchester United játékán, és még befolyásosabbá válik majd az idő elteltével - mondja Ryan Giggs, a klub legendája.

A portugál középpályás januárban szerződött a Sportingtól a Unitedhez, és úgy tűnik, zökkenőmentes volt az átmenet részéről a Premier League-be. Eddigi hat MU-mérkőzésén három gólt és két gólpasszt is jegyzett, ráadásul ötször a kezdőcsapat tagja volt. 

"Ő egy fantasztikus játékos. Azzal, hogy ilyen kiválóan játszik, megemelte a körülötte szereplők teljesítményét is, és ezek még csak az első hetei a klubnál." - mondta róla a Manchester United legendája, Wales szövetségi kapitánya, Ryan Giggs. "Úgy vélem, hogy még ennél is jobb lesz. A januári átigazolási időszakban létrejött üzletek nem mindig hoznak ilyen eredményt kevés idő elteltével. De ő nagyszerű, és nagyon örülök, hogy ilyen jó formában láthatom játszani."

Hogyan segítheti az MU játékát a 68 millióért szerződtetett portugál középpályás? | Hosszabbítás

"Bruno, Bruno, Bruno" - skandálták a Manchester United szurkolói a hétvégi mérkőzésen, ami remekül kiemeli, mennyire várták az Old Traffordon az új igazolás bemutatkozását. Bruno Fernandes a minimális felkészülés ellenére nem okozott csalódást, már az első találkozóján megmutatta, jól járhat vele csapata, még ha minden problémára nem is tud választ adni.

A United a téli ablakban képes volt hozzáadni keretéhez egy nagyon keresett tehetséget, állítólag a Barcelona, a Real Madrid és a Manchester City is szerette volna megszerezni Fernandes aláírását.

Néhány ember összehúzta a szemöldökét az 55 millió eurós (48 millió font/61 millió dollár) átigazolási díj miatt, mivel a portugál még nem rendelkezik a legmagasabb szintű klubfutballban szerezhető kellő tapasztalattal, ám ő olyan gyorsan alkalmazkodott a körülményekhez, és felelt meg a kihívásoknak, amire senki nem számított előzetesen.

Fernandes félelmetes hírnevet szerzett magának a Sportingnál mint egy passzmester, aki nagyon jól tud megérkezni a tizenhatosra a gólszerzés érdekében, amely tulajdonságát és képességét már első PL-hónapjában igazolta. 

Bruno-Fernandes-United-min.jpg Bruno Fernandes nagyszerű igazolásnak tűnik eddig - Fotó: Europress/AFP

via goal.com


Hozzászólások