Premier League - A Leicester edzője még Harry Kane-ért sem cserélné el Jamie Vardyt
A Leicester edzője még Harry Kane-ért sem cserélné el Jamie Vardyt
Fotó: Europress/AFP

A Leicester edzője még Harry Kane-ért sem cserélné el Jamie Vardyt

HosszabbitásHosszabbitás
2019/09/21 13:44
Valószínűleg a jelenlegi két legjobb angol csatár csap össze ma délután a King Power Stadionban. Brendan Rodgers, a Leicester City menedzsere a Tottenham elleni angol bajnoki meccs előtt nyilatkozott Jamie Vardyról és Harry Kane-ről.

„Harry nagyon különbözik Jamie-től” – mondta Rodgers. „Ráadásul ha visszaemlékszem a nagyjából 5 évvel ezelőtti időkre, amikor én még a Liverpool menedzsere voltam, Harry leginkább még a kispadon ült. Aztán az évek alatt óriási léptekkel vált briliáns játékossá. Sok gólja nagy kincs a Tottenham és az egész ország számára.”

Az ellenfelet dicsérő szavai ellenére Rodgers saját csapatában többre értékeli a Vardy-féle csatárokat. Nem csoda, hiszen a 32 éves Premier League-győztes játékos ismét jó formában van. 13 gólt lőtt azóta, hogy a walesi menedzser februárban átvette a csapatot.

„Harry igazi világsztár, de nem cserélném el Jamie-re” – nyilatkozott.

„Egy ideje már együtt dolgozom vele, és nem sok olyan játékos van, akit szívesebben látnék a csapatban.”

„Hihetetlen esze van a játékhoz, és taktikailag is nagyon jó. Ráadásul mindig megvan az étvágya a játékhoz, sebessége, hogy a védők mögé kerüljön. Nem csoda hát a gólszerzés. Szeretem az ilyen típusú csatárokat.”

Szöveg: Sergő András

Hozzászólások