Nemzetközi foci - Nevetős PL-reklámok az USA-ban (videó)
Nevetős PL-reklámok az USA-ban (videó)
Forrás: NBC-YouTube

Nevetős PL-reklámok az USA-ban (videó)


2014/08/08 18:31

Az NBC-nél van pénz, így meg tudják fizetni azokat az embereket, akikben van kreativitás, és azokat is, akik a jó ötleteket meg tudják valósítani.

Ez a televíziós társaság rendelkezik az angol labdarúgó Premier League közvetítési jogaival. Természetesen lehetne úgy promótálni, hogy hatásos zenére látványos, szuperlassított képsorokat vágnak össze hatalmas gólokról, közelieket a legnagyobb sztárokról, a boldog, vagy éppen rendkívül csalódott szurkolókról. Kell is az olyan, nagyon szeretjük.

Néha azonban jó egy kicsit mással is előrukkolni. Ez a két videó Coach Lasso (Jason Sudeikis alakítja, akit az Elhajlási engedélyből, a Förtelmes főnökökből, a Családi üzelmekből ismerhetünk) történetét mutatja be, aki az Egyesült Államokból került a Tottenham kispadjára. Az apró gond, hogy számára a foci nem azt jelenti, amit nekünk. Így aztán igencsak furcsának találja, hogy Európában van döntetlen, és negyedek helyett két félidő van, és azt sem igazán tudja, hogy itt a kapuba kell rúgni a labdát, és nem fölé... (Sajnos a reklámok angol nyelvűek, de talán azoknak is vicces lesz, akik nem beszélik a nyelvet.)

Itt pedig a mostani szezonra elkészített folytatás. Szegénynek vissza kellett térnie hazájába, de lealább ugyanolyan lelkes. És találkozik valakivel, aki nagyon hasonlít Tim Howardra, de szerinte inkább az Everton kapusára...

Hozzászólások