MLS - Sallói folytatta a gólgyártást - videó
Sallói folytatta a gólgyártást - videó
Fotó: Europress/AFP

Sallói folytatta a gólgyártást - videó

Takács MártonTakács Márton
2018/10/22 10:22

Az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokság (MLS) alapszakaszának legutóbbi fordulójában a Sporting Kansas City Sallói Dániel hathatós közreműködésével - góljával - 3–0-ra legyőzte idegenben az FC Dallast, ezzel átvette a vezetést a Nyugati főcsoportban, de még így sem biztos, hogy a konferencia első két helyének valamelyikén végez. 

Sallói a Sporting első gólját szerezte  a 45. percben, majd a hajrában kiharcolt egy tizenegyest is, amelyet Johnny Russell értékesített. Ezelőtt két büntető kimaradt a meccsen, egyet a hazaiak, egyet a vendégek hibáztak el.

Nagyszerű hetet zárt Sallói Dániel, aki előbb a Vancouver Whitecaps ellen 4–1-re megnyert bajnokin duplázott, most pedig a Dallasszal vívott meccsen is eredményes volt.

Sallói Dániel ezúttal duplázott az MLS-ben - videó | Hosszabbítás

Sallói Dániel két gólt szerzett az észak-amerikai profi labdarúgóliga (MLS) alapszakaszának legutóbbi játéknapján. Csapata, a Sporting Kansas City - amely nyugaton a második helyen áll és már korábban biztosította helyét a rájátszásban - a magyar csatár hathatós közreműködésével nyert 4-1-re idegenben a Vancouver Whitecaps ellen. Sallói a második és a negyedik gólt lőtte a hajrában.

Hozzászólások