jenkifoci - Ibrahimovic tudja, hogyan ér véget a Trónok Harca
Ibrahimovic tudja, hogyan ér véget a Trónok Harca
Fotó: Europress/AFP

Ibrahimovic tudja, hogyan ér véget a Trónok Harca


2019/02/19 15:27
A 37 éves svéd csatár a Los Angeles Galaxy mezbemutatóján nem csak arról beszélt, hogy milyen rekordot akar megdönteni a tengerentúli bajnokság, azaz az MLS előttünk álló szezonjában. Azt is elárulta, hogy hogyan fog véget érni napjaink legnépszerűbb tévésorozata, az HBO-n futó Game of Thrones.

A Trónok harca című fantasy sorozat utolsó, lezáró évadjára még áprilisig biztosan várnunk kell, az MLS 24. szezonja azonban már márciusban kezdetét veszi. Az LA Galaxy be is mutatta, mit fognak viselni a játékosok, köztük Ibra, az előttünk álló idényben. Ezt:


Ibrahimovic a 2019-es MLS idényre készülve hétfőn kitett egy fotót a Twitterre, nagyjából azzal a felirattal, hogy: 2019, jövök! Ebben azonban sokan egyből a Trónok harca szállóigévé vált mondatára, a "Winter is coming"-ra, a Stark ház jelmondatára ismertek rá, amely a magyar fordításban így hangzik: Közeleg a tél!

Ennek kapcsán a mezbemutató sajtóeseményen Rob Stone rá is kérdezett a svéd sztárjátékosánál, hogy tudja-e, hogy hogyan fog véget érni a rendkívül népszelű sorozat. Ibra pedig mindenféle spoiler figyelmeztetés nélkül ennyit válaszolt:

"Úgy, hogy én ülök a trónon."

Ezt a kijelentést persze nemcsak azért nem vesszük komolyan, mert csekély a valószínűsége annak, hogy George RR Martin történetének tévés befejezésében az LA Galaxy csatárára osztották volna Westeros új uralkodójának szerepét, de azért sem, mert ez épp olyan ibraságnak hangzik, mint amikor azt követően, hogy Los Angelesbe igazolt, az LA Timesban egy egész oldalas hirdetésben üzent az amerikai metropolisz lakóinak mindössze ennyit:

"Kedves Los Angeles!
Szívesen!"

Persze biztos akadnak hardcore rajongók az internet valamelyik bugyrában, akik nekiállnak elemezni azt, hogy a twitteres képaláírás alapján Zlatan tulajdonképp az északról érkező hideg iszonyattal azonosítja magát, vagyis a sorozat végén a tél győzedelmeskedik majd Westeros népei fölött. (Akinek túl merésznek tűnik az elképzelés, hogy egyetlen vicc alapján komoly rajongói teóriák kapjanak szárnyra, minden bizonnyal nem keresett még rá soha ilyesmikre a neten. Messze nem ez lenne a legdurvább elmélet...)

Mindenesetre Ibrahimovic, aki az előző szezonban 27 meccsen lépett pályára a Galaxy színeiben és ebből 24 alkalommal volt kezdő, tavaly 22 gólig jutott. Idén viszont azzal a határozott céllal várja az idényt, hogy megdöntse Josef Martínez  2018-as MLS-csúcsát. Az Atlanta United csatára tavaly 31 gólig jutott a bajnokságban, vagyis Ibra arra készül, hogy legalább 10 góllal túlszárnyalja a tavalyi teljesítményét.

via 


Hozzászólások