Nemzetközi foci - Szurkolók támadtak a Lyon játékosaira
Szurkolók támadtak a Lyon játékosaira
Fotó: Europress/AFP

Szurkolók támadtak a Lyon játékosaira

Németh DánielNémeth Dániel
2017/04/16 18:05

Néhány Bastia fanatikus befutott a pályára a Lyon ellen hazai bajnokin, ahol megpróbálták megtámadni a vendégek játékosait a bemelegítés alatt.

Nem tudták időben elkezdeni a Bastia-Lyon francia bajnokit, miután a helyi szurkolók befutottak a pályára, és megtámadták a vendég játékosokat. A Sunday Express szerint a Lyon kapusát, Mathieu Gorgelin-t sikerült is megütni.

A csapatoknak vissza kellett menniük az öltözőbe, amíg helyreállították a rendet. A French Football News Twitter oldal szerint a Lyon játékosok az incidens után nem voltak hajlandóak visszamenni a pályára.

A találkozót végül 55 percnyi csúszással, de elkezdték.

Csupán pár napja történt, hogy a Lyon-Besiktas Európa-liga mérkőzésen a vendég szurkolók pirotechnikai eszközöket dobáltak a hazai szimpatizánsok szektorába.

UPDATE: A mérkőzés a rend helyreállítása után, majdnem egyórás késéssel kezdődött, majd amikor lefújták a gól nélküli első félidőt, az öltözőbe tartó lyoni kapust, Anthony Lopest ismét megtámadta a Bastia drukkereinek egy csoportja. A bíró ekkor - a Francia Labdarúgó Liga utasítására - úgy döntött, hogy nem folytatódik a mérkőzés. (MTI)
Hozzászólások