Nemzetközi - Leleplezte a futballisták egyik titkát az angol védő Instagram-posztja
Leleplezte a futballisták egyik titkát az angol védő Instagram-posztja
Fotó: Europress/AFP

Leleplezte a futballisták egyik titkát az angol védő Instagram-posztja

Németh DánielNémeth Dániel
2017/09/24 11:49

Szombaton jó napot zártak a bajnokesélyes angol csapatok, többek között a Chelsea és a Manchester City is győzött. Antonio Conte csapata 4-0-ra nyert Álvaro Morata mesterhármasának köszönhetően, míg Pep Guardiola tanítványai ismételten kiütéses győzelmet arattak, 5-0-ra verték a Crystal Palace-t.

Ilyenkor manapság már teljesen megszokott, hogy a játékosok posztolnak a közösségi oldalaikra, így történt most is. Van azonban egy csavar a történetben: a ManCity-s John Stones Instagram-oldalán ugyanis egy olyan poszt jelent meg, amelyben a Chelsea győzelmét méltatják, illetve Moratának gratulálnak a mesterhármas miatt. Stonesból természetesen nem a sportszerűség beszélt, ami azt illeti, köze sem volt a bejegyzéshez.

Cold Rainy Nights in Britannia

Most már ezt is tudjuk: Gary Cahill és John Stones PR-osa (azaz aki Twitterre és Instára posztol nekik), egy és ugyanaz az ember. #fail #kapufa

A profi futballisták közösségi oldalait ugyanis általában profi közösségi médiás szakemberek szerkesztik. Most az is kiderült, hogy Stones és a Chelsea angol válogatott védője, Gary Cahill ugyanazt a PR-céget alkalmazzák, és a közösségi oldalaikat ugyanaz az ember szerkeszti. Vagyis a Cahill oldalára szánt bejegyzés tévedésből a ManCity védőjének Instagramjára került ki. A hibát azóta javították, így Stones oldalán már a helyes bejegyzés olvasható.

  Great win today ??City fans amazing ?⚽️ #MCFC   John Stones (@johnstonesofficial) által megosztott bejegyzés,

Arra mindenesetre felhívja a figyelmet ez a baki, hogy a profi sportolóknak általában nem sok közük van a nevük alatt futó közösségi oldalakhoz.

Hozzászólások