La Liga - Úgy tűnik, megvan, honnan vonul vissza Sergio Ramos
Úgy tűnik, megvan, honnan vonul vissza Sergio Ramos
Fotó: Europress/AFP

Úgy tűnik, megvan, honnan vonul vissza Sergio Ramos

Nagy BenjáminNagy Benjámin
2020/06/08 19:13
A rágó nyújtásának esete: saját bátyja nyilatkozott a Real Madrid csapatkapitányának jövőjéről.

Négy bajnoki cím, négy BL-siker, kupagyőzelmek, egyéni díjak, emellett vb-és Eb-siker a válogatottal. Nem nehéz kitalálni, melyik spanyol játékosról van szó.

2021 nyaráig van szerződése a Real Madriddal Sergio Ramosnak. A márciusban 34. születésnapját ünneplő védő sorsa igencsak kérdőjeles, több spanyol lap azt pletykálta, el is hagyhatja a fővárost, míg mások egyértelműen állítják, Ramos már a következő évben befejezi pályafutását. 

Mindezzel kapcsolatban igyekezett tiszta vizet önteni a pohárba René Ramos, Sergio bátyja, egyben ügynöke. Az Onda Cerónak adott nyilatkozatában sokat sejtetően elárulta: az új Santiago Bernabéu Stadion tökéletes helyszín lehet öccse visszavonulásához.

"A rágót addig nyújtjuk, ameddig csak lehet, Sergio remek állapotban van fizikálisan, a mostani szezon folytatására is készen áll, alig várja, hogy ismét pályára léphessen. A felújított Bernabéunál jobb stadiont keresve sem találhatunk számára egy szép búcsúhoz. Imádja Madridot, a szurkolókat, hálás a szeretetükért" - mondta René.

Mint ismert, a Bernabéu átalakításának kezdetét eredetileg a szezon végén szerették volna elkezdeni, ám a koronavírus-járvány lehetőséget adott arra, hogy hamarabb nekilássanak a munkálatoknak. Emiatt a Real a következő hetekben a Castilla edzőközpontjában, az Alfredo Di Stéfano Stadionban játssza hazai bajnoki meccseit - vasárnap este itt fogadják a Betist.

A felújítás másik előnye tehát adott: Ramos mindenképpen a Realnál képzeli el karrierje hátralévő részét, s hogy a bizonyos "szép búcsú" 2021 nyarán jön el, vagy még tovább "nyújtják a rágót", az egyelőre a jövő zenéje.

via Goal

Hozzászólások