La Liga - Messi: "minden hazugság"
Messi: "minden hazugság"
Fotó: Europress/Getty

Messi: "minden hazugság"


2015/01/12 10:35

A Barcelona vasárnap este a szezon egyik legjobb játékát nyújtva 3-1-re legyőzte a címvédő Atlético Madridot a spanyol bajnokság 18. fordulójában. A katalánok góljain a három szupersztár, Neymar, Suárez és Messi osztoztak, a vendégektől Mario Mandzukic volt eredményes.

A találkozónál azonban fontosabb volt, hogy a meccs után Messi válaszolt az utóbbi napokban körülötte kialakult helyzettel kapcsolatos kérdésekre.

"Nincsen semmi követelésem vagy feltételem arra nézvést, hogy maradjak a Barcelona focistája, mivel nem szándékozom elszerződni sehova sem - jelentette ki az argentin klasszis a Barca TV-nek. - Hallottam történeteket arról, hogy a Chelsea-vel vagy a Manchester Cityvel beszélgettem, de ez mind hazugság. Örülök, hogy ezt végre elmondhattam."

A ma este már a FIFA zürichi Aranylabda-gáláján résztvevő argentin, aki nagy szerepet játszott a Barca vasárnap esti győzelmében, azt is elmondta, nincs semmilyen nézeteltérés közte és az együttest irányít Luis Enrique között.

"Nagyon rosszul esik, amiket írtam rólam, mert olyanok kritizáltak és állítottak valótlanságokat, akik - elmondásuk szerint - szeretik ezt a klubot, akik ott élnek velünk, Barcelonában. Azt már megszoktam, ha Madridból kritizálnak, de ez most különösen fájt. Nem örülök, hogy azt írják, Luis Enriquével nézeteltérésünk van, mivel egyáltalán nincs. Korábban is írták, hogy voltak véleménykülönbségeim Guardiolával, Eto'o-val, Ibrahimoviccsal, de ezek is hazugságok. Soha nem kértem az edzőket, hogy szabaduljunk meg tőlük, soha nem akartam irányítani ezt a klubot, hiszen csak egy játékos vagyok, ugyanúgy, mint a többiek. Nem én hozom a döntéseket, és nem is akarok döntéseket hozni" - zárta gondolatait Messi.

Hozzászólások