La Liga - A Barcelona minden körülmények között ragaszkodik az "érinthetetlen hatokhoz"
A Barcelona ragaszkodik az "érinthetetlen hatokhoz"
Fotó: Europress/AFP

A Barcelona minden körülmények között ragaszkodik az "érinthetetlen hatokhoz"

HosszabbitásHosszabbitás
2020/05/24 10:00
Az FC Barcelona vezetése semmiképp sem adja el Lionel Messit és a spanyol bajnoki címvédő együttes további öt labdarúgóját a Marca értesülése szerint.
A madridi sportnapilap úgy tudja, hogy a csapatkapitány Messi mellett a védettek kategóriájába tartozik a kapus Marc-Andre ter Stegen, a védő Gerard Piqué, a középpályás Frenkie De Jong, és két csatár, Antoine Griezmann és Ansu Fati

Ugyanakkor a keret többi tagja elvben távozhat megfelelő ajánlat esetén.

Az "érinthetetlen hatokhoz" - a koronavírus-járvány kiváltotta gazdasági nehézségek ellenére - minden körülmények között ragaszkodik a vezetőedző, Enrique Setién, aki ugyanakkor állítólag többi játékosa bármelyikéről kész lemondani. A Marca a katalán klubtól várhatóan eligazolók közé sorolja a horvát Ivan Rakiticet és a szintén középpályás chilei Arturo Vidalt, továbbá a brazil kapus Netót.

A márciusban a járvány miatt félbeszakadt spanyol élvonalban 27 forduló után az 58 pontos Barcelona vezet a Real Madrid (56 pont) és a Sevilla (47) előtt. A La Liga küzdelmeit szombati bejelentés szerint június 8-tól folytathatják.

MTI

Hozzászólások