La Liga - Messi: Az utóbbi időszakban mutatott teljesítménnyel nem tudtunk volna BL-t nyerni
Messi: Az utóbbi időszakban mutatott teljesítménnyel nem tudtunk volna BL-t nyerni
Fotó: Europress/AFP

Messi: Az utóbbi időszakban mutatott teljesítménnyel nem tudtunk volna BL-t nyerni

HosszabbitásHosszabbitás
2020/05/15 15:23
Lionel Messi, az FC Barcelona hatszoros aranylabdás játékosa szerint a koronavírus-járvány miatt elrendelt szünet még jól is jöhet a csapatnak, amely meg akarja nyerni a Bajnokok Ligáját.
"Lehetséges, hogy jól jön nekünk ez a kihagyás, de majd meglátjuk, hogy amikor újraindul a BL, akkor milyen állapotban leszünk" - nyilatkozta a spanyol Sport című napilapnak a 32 éves futballista, aki februárban még arról beszélt, hogy a Barca az akkori játékával nem nyerheti meg a legrangosabb európai kupasorozatot.
"Egyelőre az a legfontosabb, hogy következetesek legyünk, és ne kövessük el azokat a buta hibákat, amelyeket az elmúlt időszakban" - jelentette ki Messi.

A Barcelona argentin sztárja hangsúlyozta, soha nem kételkedett a csapat képességeiben, és abban sem, hogy bármit megnyerhetnek, ugyanakkor a félbeszakadt szezonban mutatott játékkal egyáltalán nem volt elégedett.

Lionel MessiLionel Messi Fotó: Europress/AFP

"Mindenkinek joga van a saját véleményéhez, az enyém pedig a BL-ben eltöltött évek alatt felhalmozott tapasztalatomra alapozva az, hogy az utóbbi időszakban mutatott teljesítménnyel nem tudtunk volna BL-t nyerni" - nyilatkozta Messi.

A világjárvány miatt a spanyol bajnokság március 10. óta szünetel, a címvédő Barcelona 27 forduló után kétpontos előnnyel vezet a Real Madrid előtt. A BL március 11-én a nyolcaddöntős párharcok közben szakadt félbe, a folytatásról egyelőre még nincs pontos információ, a Barcelonára a vendégként elért 1-1-es döntetlen után visszavágó vár saját stadionjában a Napoli ellen.

MTI

Hozzászólások