La Liga - A Real nagyon túladna már Bale-en, akiért állítólag a ManUnited is bejelentkezett
A Real nagyon túladna már Bale-en, akiért állítólag a ManUnited is bejelentkezett
Fotó: Europress/AFP

A Real nagyon túladna már Bale-en, akiért állítólag a ManUnited is bejelentkezett

HosszabbitásHosszabbitás
2020/09/13 14:10
A Real Madrid még a nyári átigazolási időszakban túl akar adni walesi labdarúgóján, Gareth Bale-en, aki iránt a Manchester United érdeklődik, bár hivatalos ajánlatot még nem tett érte - írja a Mundo Deportivo.

A spanyol klub régóta szabadulni kíván Bale-től, már csak azért is, mert Zinédine Zidane vezetőedző jó ideje nem számít a játékosra, aki jelenleg is külön edz a csapattársaitól.

A madridiakhoz 2013-ban a Tottenham Hotspurtől érkezett walesi támadó szerződése csak 2022-ben jár le, miközben hetente körülbelül 660 ezer eurót kap, és a Mundo Deportivo című katalán sportlap szerint éppen ez az egyik nehézség, ami miatt nehéz távozásra bírni. Tudniillik amennyire vonzó lehet alacsony eladási ára, vagyis hogy ezen a szinten kevés pénzért megszerezhető, annyira gondot jelent igen magas fizetése.

Hol köthet ki a Real Madridtól kiutált sztárjátékos? | Eurosport

Gareth Bale állítása szerint hajlandó távozni a Real Madridtól és nyitott a Premier League-be való visszatérésre, klubja azonban - eddig - megakadályozta, hogy új fejezetet nyisson a pályafutásában. A Sky Sports írása nyomán összefoglaltuk, milyen lehetőségei lehetnek a 31 éves walesi klasszisnak.

Bale a spanyol bajnoki címet az FC Barcelonától elragadó Realban a legutóbbi szezonban csupán 16 mérkőzésen jutott szóhoz, akkor is rendre csereként, s mindössze két gólt szerzett.

MTI

Hozzászólások