La Liga - Megműtötték a Barca 18 éves csatártehetségét, idén már nem léphet pályára
Megműtötték a Barca 18 éves csatártehetségét, idén már nem léphet pályára
Fotó: Europress/AFP

Megműtötték a Barca 18 éves csatártehetségét, idén már nem léphet pályára

HosszabbitásHosszabbitás
2020/11/09 19:55
Súlyos térdsérülése után megműtötték Anssumane Fatit, az FC Barcelona ifjú labdarúgóját, aki a spanyol bajnokság kilencedik fordulójában dőlt ki a sorból.

A katalán csapat 5-2-re verte szombaton a vendég Real Betist, a 18 éves spanyol válogatott támadó a 32. percben harcolt ki egy tizenegyest, ám az eset igazi kárvallottja ő maga lett, mivel az utólagos vizsgálatok a bal térdében belső ízületi sérülést - meniszkusz-szakadást - állapítottak meg.

Újabb csapás Barcelonában | Eurosport

Súlyosnak bizonyuló térdsérülést szenvedett Ansu Fati, az FC Barcelona ifjú labdarúgója, aki a spanyol bajnokság kilencedik fordulójában dőlt ki a sorból. A katalán csapat 5-2-re verte szombaton a vendég Real Betist, s a sikerből a 18. születésnapját egy hete ünneplő spanyol válogatott támadó büntetőszerzéssel vette ki részét. Az első félidő 32.

Fatit hétfőn megoperálták, és leghamarabb négy hónap múlva térhet vissza. Ez azt jelenti, hogy a bajnokik mellett kihagyja a Bajnokok Ligájából hátralévő csoportmérkőzéseket - köztük decemberben a Ferencváros ellenit is Budapesten -, és a spanyol szuperkupát, amelyre januárban kerül sor Szaúd-Arábiában.

A tinisztár a 2020/21-es idényben tíz meccsen játszott a Barcában, öt gólt szerzett és négy gólpasszt adott.

MTI

Hozzászólások