La Liga - A Bayern játékosa a Real Madridnál köthet ki
A Bayern játékosa a Real Madridnál köthet ki
Fotó: Europress/AFP

A Bayern játékosa a Real Madridnál köthet ki

HosszabbitásHosszabbitás
2021/01/02 12:02

A Marca szerint már a szerződéstervezetről tárgyalnak a Real Madrid vezetői és David Alaba menedzserei, így egészen közel került a Bayern München 75-szörös osztrák válogatott labdarúgója ahhoz, hogy a spanyol csapatban folytassa pályafutását.

A spanyol sportnapilap szerint a klubváltás ugyanakkor nem a téli átigazolási időszakban, hanem nyáron valósulhat meg, amikor a 28 éves osztrák hátvéd szerződése lejár, és szabadon távozhat a Bajnokok Ligája-címvédő német együttestől.

A mintegy ötven kihagyott meccse ellenére Zidane bízik a játékosában | Eurosport

Edzője szerint sorozatos sérülései ellenére mentálisan nagyon jól van Eden Hazard, a Real Madrid világbajnoki bronzérmes labdarúgója. "Nem volt egyszerű neki ez az időszak, de úgy érzem, lelkileg teljesen rendben van. Most már rendszeresen velünk edz" - mondta a szerdai spanyol bajnoki mérkőzést megelőző keddi sajtótájékoztatón Zinédine Zidane a támadó madridi első másfél évére utalva.

Az ügylet kapcsán korábban a Marca azt írta: Alaba úgy véli, hogy az Allianz Arénában eltöltött ideje lejárt, és drámai változásokra lenne szükség ahhoz, hogy Bajorországban maradjon. Az újság szerint a spanyol élcsapatok közül egyedül a Real Madrid tud megfelelni a játékos igényeinek, aki évente körülbelül 10 millió euró fizetést akar.

A mértékadónak tartott Transfermarkt portál a játékos piaci értékét 65 millió euróra becsüli.

MTI

Hozzászólások