La Liga - Messi határozottan cáfolta a pletykákat, miszerint az Interhez szerződne
Messi határozottan cáfolta a pletykákat, miszerint az Interhez szerződne
Fotó: Europress/AFP

Messi határozottan cáfolta a pletykákat, miszerint az Interhez szerződne

HosszabbitásHosszabbitás
2020/04/10 15:00
Lionel Messi, az FC Barcelona világsztár labdarúgója Instagram-oldalán cáfolta, hogy az Internazionaléba tartana.

Messi azokra a hírekre reagált, amelyek szülőhazájában, Argentínában röppentek fel arról, hogy nyártól az olasz élvonalbeli együttesnél folytatja pályafutását. A hatszoros aranylabdás támadó úgy fogalmazott: hamisat állít a TNT weboldal, s "ugyanez vonatkozik a Newell's Old Boys információira is". Utóbbi klubban Messi utánpótlás korúként 1995 és 2000 között játszott.

Messit le tudná igazolni az Inter a milánóiak egykori középpályása szerint | Hosszabbítás

Az Internazionale egykori középpályása, Benoit Cauet úgy véli, hogy a milánói klub képes lenne szerződtetni a Barcelona zsenijét, Lionel Messit. Messit nem először hozzák össze az Interrel, azóta téma ő Milánóban, mióta az olasz klub korábbi elnöke, Massimo Moratti azt mondta, hogy a Serie A-ban szereplő egyesületnek egyáltalán nem tiltott álom a hatszoros aranylabdás világklasszis megszerzése.

A 32 esztendős klasszisnak, aki 2004 óta futballozik a Barcában, jövőre lejár a katalán klubbal kötött szerződése. Értékét a Transfermarkt 112 millió euróra becsüli.

Messi ebben a szezonban - a La Liga küzdelmeinek a világjárvány miatt elrendelt felfüggesztéséig - 31 mérkőzésen játszott, 24 gólt szerzett és 16 gólpasszt adott. Teljes pályafutását tekintve eddig 718 alkalommal szerepelt a Barcában és 627 gól fűződik a nevéhez. A dél-amerikai ország válogatottjában 138 fellépésén 70-szer volt eredményes.

MTI

Hozzászólások