Foci VB - Soha nem volt még ilyen pesszimista házigazdája a vb-nek
Soha nem volt még ilyen pesszimista házigazdája a vb-nek
Fotó: Europress/AFP

Soha nem volt még ilyen pesszimista házigazdája a vb-nek

Csatári FlóraCsatári Flóra
2018/06/14 14:52

Kezdődik a foci-vb, ez megért egy teljes adást a Klubrádió Hosszabbítás című műsorában. Farkasvölgyi Gábor és Rév Dániel vendége ezúttal Marosi Gergely újságíró volt.

Annak kapcsán, hogy sportszakmai szempontból mitől érdekes az, hogy Oroszországban rendezik a világbajnokságot Marosi kiemelte, hogy mennyire borúlátóak a házigazdák saját válogatottjuk teljesítménye miatt.

„Jeremiás próféta kifejezetten optimistának tűnik ahhoz képest, ahogy az orosz szakértők a válogatottjuk esélyeit latolgatják” – fogalmazott az adás vendége.

A beszélgetés kitért a címvédő németek kapcsán nem csak a címvédés lehetőségére, hanem arra is, hogy Mesut Özil felborzolta a kedélyeket, azzal, hogy Erdogannal, a török elnökkel fotózkodott. Az mégsem sűrűn esik meg ugyanis a regnáló világbajnokokkal, hogy saját szurkolóik fütyülik ki őket.

Ha ez még nem volt elég, álljon itt ízelítőnek az is, hogy ebben az adásban meghallgathatjátok azt is, hogy milyen győzelmi esélyeket jósol Marosi Gergely az argentinoknak, illetve a braziloknak, hogy melyik válogatott védelme tűnik a legerősebbnek, hogy Roberto Martínez, a belgák szövetségi kapitánya elbír-e a saját válogatottjával.

A teljes beszélgetés itt érhető el:

  

Hozzászólások